Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Orgasmen

Skapad av William_06, 2021-12-31 13:12 i Sex & Sinne

1 896
3 inlägg
-4 poäng
Sex och blandat
William_06
Visningsbild
Stammis 12 inlägg
1
Hej! Jag är en kille på 15 snart 16 år som runkar ofta. Men när jag får orgasm så får jag typ en skuldkänsla av nått slag.
Vet någon varför jag får det?
Mvh Kille 15

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

jesus_saves
Visningsbild
2 inlägg
-5
Svar till William_06 [Gå till post]:
Hej! Jag är en kille på 15 snart 16 år som runkar ofta. Men när jag får orgasm så får jag typ en skuldkänsla av nått slag.
Vet någon varför jag får det?
Mvh Kille 15


Därför Gud har skapat sexualiteten för äktenskapet och tvåsamhet inte endast för egen tillfredställelse? Prata med en präst eller pastor om du vill veta mer om Guds plan för sexualiteten? Syftet med sexualiteten är familjebildning, trots att samhället velat ignorera den kopplingen. Ditt samvete är ett bevis för att vi inte bara är apor, eller djur utan något ädlare människan som har ett högre syfte: osjälvisk kärlek, relationer och inte endast njutning.. Det är min gissning som kristen iaf!
Ronto
Visningsbild
P 23 1 inlägg
0
Om du inte redan har gjort det så rekommenderar jag att du kollar upp vad som menas med 'post nut clarity'. Det är ett väldigt vanligt fenomen såvitt jag vet :)

Forum » Livet » Sex & Sinne » Orgasmen

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons