Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sex med kompis

Skapad av ains_mn, 2019-01-19 10:22 i Sex & Sinne

2 311
3 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
ains_mn
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0
hej jag är kille 18 år och har en tjejkompis som är 20, vi är väl bästa vänner skulle jag säga och vi pratar om de mesta, även att hon sagt att om hon skulle kunna tänka sig ha sex med mig, men de har inte blivit av, trots att hon alltid klänger på mig när vi ses. Sen förra veckan så va vi med några andra och kolla film ochhon va jätteklängig och jag sa nåt skämt om sex och min kuk, och då viska hon i mitt öra "får inte jag se din då?". Blir förvirrad asså, skulle ni kunnat haft sex med en bästis?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

bot
Visningsbild
18 Legend 61 inlägg
1
Är hon snygg skulle jag tryckt henne, Är hon ful skulle jag avstått
godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0
Det är en bedömning du får göra själv.
När det kommer till sex med kompisar kan det gå precis hur som helst. Jag tror att mycket av hur det går beror på vad ni har för förväntningar på det hela. Det känns som att det när det handlar om en mer nära vän blir mer viktigt att man ligger på samma nivå och ser likadant på sexet. Handlar det enbart om sex, eller finns det förhoppningar från någon part om att det skulle kunna vara, eller bli någonting mer? Om den ena har förhoppningar på att det kan tas längre än den andra kan det väldigt lätt uppstå friktion däremellan och det kan komma att skada vänskapen.

Så länge ni vill ungefär samma sak kan det absolut vara värt att prova, men det finns alltid en risk att det inte fungerar. Det kan absolut hända att ni vill olika saker och att den extra närheten kan såra bortom vad ni rimligtvis kan reparera igen.

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Livet » Sex & Sinne » Sex med kompis

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons