Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sex med någon som har liten snopp

Skapad av Anonym, 2014-02-10 08:21 i Sex & Sinne

18 664
23 inlägg
26 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
1
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Hej.

jag har legat med en kille som inte hade så stor snopp (jag kände typ inget.) Jag vill inte såra honom och säga det till honom men vad ska jag göra? När ska man avbryta? Innan och vad ska man säga då eller ska man ha sex och bara hålla käften?

Skulle uppskatta ett svar och råd till detta

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

millifjoris
Visningsbild
F 33 Södertälje Hjälte 1 199 inlägg 83 svar i S&S
-38
Hej,

Been there, done that, det suger. Självklart vill man inte såra killen, han kan knappast hjälpa hur stor snopp han begåvats med, men det är ju så sjukt tråkigt att ligga där och inte känna något!
Om det ett one night stand hade jag personligen låtit honom avsluta och sedan aldrig pratat med personen igen. Om det däremot är en person som du verkligen tycker om och kanske t.o.m har ett förhållande med så finns det andra sätt att lösa det på. Det finns hjälpmedel och han har ju faktiskt fingrar.. ;)

Vad du ska göra i ett sådant läge beror väl lite på vad du själv känner för. Här kommer ett par alternativ.
1. Låt honom köra klart och offra lite utav din tid.
2. Säg att du tappat lusten, "be om ursäkt" (det finns egentligen inget att be om ursäkt för, men det känns kanske snäppet bättre för honom då) och säg att du vill mysa istället.
3. Fejka så han tror att du är klar och skyndar för att själv komma.
4. Säg att det knappt känns och att du vill byta ställning, vem vet, kanske det känns lite mer då.
5. Var ärlig och såra honom men slipp ligga där och ha tråkigt.

Om DU inte vill fortsätta ha sex så ska du inte heller det. Du har all rätt i världen att avbryta ett samlag, oavsett anledning, och han ska lyssna.

Det finns inget "T" i mitt namn :(

MidnattMannen
Visningsbild
P 37 Bandhagen Gjafisk desajner 11 386 inlägg
42
Svar till millifjoris [Gå till post]:

Ditt svar är ett tydligt bevis på det alla män farar över men som många kvinnor ändå envisas säga är en myt.
Att det inte spelar så stor roll hur stor ens penis är osv.

Sedan så måste jag tyvärr erkänna att dina råd är rätt negativa allihop.

Råd nr.4 är bra, att byta ställning, men du säger att hon ska berätta för honom att det knappt känns och sedan byta ställning. Rätt taskigt.
Ungefär som att säga till en tjej att hon känns slapp under sexet och att man därför vill byta ställning. Hur tror du att självkänslan kommer att vara då? Kommer personen fortfarande att ens vilja ha sex?

Det bästa vore ju snarare att försöka göra den sexuella upplevelsen till något positivt trots att det kanske inte känns så mycket med penis i vagina. Man kan föreslå att ta det oralt, man kan involvera händer samtidigt som penis i vagina-sex för att förhöja känslan, etc osv.

Du verkar ju snarare tycka att en kille är skyldig att ge dig en bra upplevelse på egen hand, och ifall han inte lyckas så skall han nobbas/ignoreras istället för att hjälpas.
Det tycker jag låter lite sorgligt.
Jag har sex med bacon

Newdist
Visningsbild
Hjälte 998 inlägg
2
Svar till millifjoris [Gå till post]:
Du verkar vara en riktigt ond filur...


De värsta du kan göra egentligen är att ljuga om de och ge killen ett falskt självförtroende. Ta upp de med honom på ett ödmjukt sätt (lättare sagt en gjort, i know) och experimentera lite tills ni båda kan njuta, de kan ju va hans teknik som är dålig. Sen finns ju som sagt fingrar och tunga man kan använda också.


Ingen status

millifjoris
Visningsbild
F 33 Södertälje Hjälte 1 199 inlägg
-33

Svar till MidnattMannen [Gå till post]:
Det spelar roll. Precis som det spelar roll huruvida tjejen är slapp eller ej.

Hur TS väljer att göra eller inte göra är upp till henne. Jag kan endast ge råd utifrån vad jag själv hade gjort/sagt samt hur jag hade resonerat.
Du kanske inte noterade detta, förresten?
"Om det däremot är en person som du verkligen tycker om och kanske t.o.m har ett förhållande med så finns det andra sätt att lösa det på. Det finns hjälpmedel och han har ju faktiskt fingrar.."
Nämen titta, där kom ju det där med att använda händerna och lösa det på ett annat sätt. Eller hur?

Nej, jag tycker att båda ska vara delaktiga. Dock är det inte värt att hålla på och feppla om det är ett halvtattigt one night stand, enligt mig. Som sagt, är det en person man planerar att ha ett förhållande med kan man köra hårt med hjälpmedel och diverse tekniker.

Ja, jag är en ond jävel i sängen och storleken har betydelse i min värld. Så skjut mig då.


Det finns inget "T" i mitt namn :(

teenage94
Visningsbild
F 29 Hjälte 2 inlägg
0

Svar till Anonym [Gå till post]:
Varför bry sig egentligen? Känner du verkligen ingenting eller är du bara obekväm kanske? Finns massa andra grejer att testa om ni är ett par som ändå kan funka. Är ni inte ett par så är det väl bara att säga snällt att detta var en 1gångs grej :)

Bebiiiiis

thatmiley
Visningsbild
Hjälte 8 inlägg
10
Forum image

Nähä?

sommarloljk
Visningsbild
Hjälte 530 inlägg
26

Svar till millifjoris [Gå till post]:
Tycker inte att du borde få skriva i S&S ifall du skriver såna här vrickade "råd"Tillägg av sommarloljk 2014-02-10 17:36

Hamsterpaj har redan minst 1 "är min penis för liten?" Tråd om dagen från osäkra ungdomar. Och när du skriver så där så bidrar det bara till problemet.

det där var ett jävla ställe att ställa ett ställe på. ställ det där stället på nåt annat jävla ställe, istället

MidnattMannen
Visningsbild
P 37 Bandhagen Gjafisk desajner 11 386 inlägg
24

Svar till millifjoris [Gå till post]:

Att du anser att storleken har betydelse har jag inget emot. Jag är faktiskt glad när folk erkänner att det är på det viset då det faktisk speglar verkligheten mer. Verkligheten är ganska bitter gällande detta, även om folk vill dölja det.

Anledningen till min kommentar var att det i TS inlägg var rätt tydligt att hon
1. Hade sex med en kille och vill ha sex med honom igen.
2. Inte vill såra honom.

Dina råd till TS innehöll däremot i nästan alla exempel inslag av att inte göra något alls alternativt få honom att känna att han är dålig på sex.

Och jo, jag såg att du hade skrivit "Om det däremot är en person som du verkligen tycker om och kanske t.o.m har ett förhållande med så finns det andra sätt att lösa det på. Det finns hjälpmedel och han har ju faktiskt fingrar.."

Men varför valde du inte att utveckla just dessa alternativ? Alternativ som kanske gör att båda har en trevlig upplevelse och ingen behöver känna sig dåligt över händelsen?
Du valde istället att fokusera på annat och ge råd som alla är i olika grad jobbiga antingen för ena eller den andra personen.

Självklart så har du dina egna upplevelser och erfarenheter, inget jag bestrider, men här på hamsterpaj och Sex & Sinne så ska man väl hjälpas åt och ge sexuella råd till folk så att dom ska må så bra som möjligt?Jag har sex med bacon

cahlqvist
Visningsbild
P 33 Helsingborg Hjälte 285 inlägg
2

Svar till Anonym [Gå till post]:
Jag kan tycka att om du verkligen vill avbryta så är det bara att göra det, att fortsätta ha sex med någon när man inte vill är inte okej enligt mig.
Man behöver inte säga något mer än att man inte vill eller att det inte känns rätt.

Om du verkligen vill ha sex med killen så är det bara att leda honom till saker du tycker om, det finns trotsallt ställningar där han både kan använda händerna för att stimulera dig och få vara i dig samtidigt.
Oftast är det ju ändå dom ställningarna som är bäst oavsätt storleken på killens penis.

status

Echorren
Visningsbild
P 34 Tyresö Hjälte 518 inlägg
-10

Svar till Anonym [Gå till post]:
det är du som har för stor fitta :)

människor - ett allas krig mot alla

Emmiie
Visningsbild
Hjälte 13 inlägg
0
Svar till Anonym [Gå till post]:

Visst kan det vara så att personen kan ha en liten, för just dig. Mitt råd till dig är att testa andra ställningar så att du kommer känna mer, sedan kommer din kropp vänja sig vid hans storlek har jag hört på tv eller dator vet ej om det stämmer.

Det första rådet är att sätta en kudda under din rumpa och köra missionären som vanligt.

Bakifrån: Du ligger på magen med låren intill varann

Bakifrån: samma sätt fast att du har en kudda

Bakifrån: Han tar dig i rumpan ( Men de får du bestämma själv om du vill testa på men där är du väldigt tajt så det bodde kännas nåt ifall)

Att du särar jättemycket på dina ben för då kommer han att komma in djupare i dig och på det sättet kommer du att känna mer.

http://www.sofeminine.co.uk/sex-sexuality/sex-positions-for-small-penis-d49607c580554.html

Skita bra ställningar kolla sidan ..
Lycka till :))Emmiie
Visningsbild
Hjälte 13 inlägg
-2

Svar till Echorren [Gå till post]:
Hur liten är en liten snobb då?

ImThePsycho
Visningsbild
P 29 Mölndal Hjälte 3 092 inlägg
0

Svar till MidnattMannen [Gå till post]:
Jag är med dig helt i ditt tänk... MEN, är detta verkligen något man bör ta öppet i tråden?Svar till millifjoris [Gå till post]:
Se ovanstående^Svar till Anonym [Gå till post]:
Well, jag kan inte tala utifrån min erfarenhet men jag kan berätta lite grejer som fungerar för mig ifall tjejen varit "slapp" för att öka njutningen för oss båda.

1. Byta ställning, och om man gör det lite snyggt så hinner det "dra ihop sig" lite där nere, vilket gör att det känns mer när man är på't igen.
2. Oralsex, sjukt underskattat faktiskt. När man tänker på sex så är det oftast penetreringen i sig som ligger i fokus... Men det finns så många andra tekniker för att uppnå en orgasm på som man kan praktisera.
3. Det finns även ställningar och tekniker som kan hjälpa för att skapa en bättre känsla. Vid missionären kan tillexempel killen glida upp lite, så att ditt huvud är ungefär vid hans bröst, detta gör att penisroten stimulerar klitoris, och då spelar inte storleken någon vidare roll.

Sedan kan jag säga såhär, om allt sex, det blir bara bättre desto mer man har det med personen i fråga. Man lär sig hitta vad den andra gillar och tekniker för att uppnå optimala omständigheter för båda parter.

Och jag vill inte såga någons legitimitet, men tipsen du fått där uppe bör du nog undvika. Det känns bara som ett sätt att förstöra erat förhållande på...

Lycka till!

Kastar sten på månen och skrattar åt min kreativitet ||

Moongirl
Visningsbild
F 29 Uppsala Hjälte 1 150 inlägg
2
Hmm... ett lurigt problem, minst sagt!

Jag skulle nog rekommendera dig att undvika orden "liten" och "penis" i samma mening runt honom, det lär ju knappast förbättra ert sex (åtminstone i början då relationen i ny, sådant kan man ta efter några år när sexet är ordentligt...).

Nu har jag ju ingen som helst aning om hur mycket du har legat tidigare, dina erfarenheter osv. men det kan ju vara så att det även varit din känslighet/dina förväntningar som förstört upplevelsen. Om du skulle vilja prata med honom kanske en liten vit lögn i stil med att du inte är så känslig vid penetrering skulle vara en lämplig förklaring.

Som sagt, testa fler ställningar, och inte bara det, nya vinklar och rörelser kan göra rätt så mycket. Fingrar/tunga är bra hjälpmedel.

Det hade varit enklare att svara på om man visste vila erfarenheter du har. Om du annars brukar komma vid penetrering så kan det nog vara en aning mer avancerat, MEN inte omöjligt. Om du inte haft sex så många gånger så bör du nog försöka ha lite tålamod.

Lycka till!

Never leave a man behind.

Baal
Visningsbild
P Hjälte 634 inlägg
0
Svar till Anonym [Gå till post]:


Är det 1 gångs sex så är de bara att säga att det inte känns så bra. Vita lögner! Tjejer har ju ett brett utbud av anledningar till att de vill avbryta sex. Säg att du är öm eller att du har ont i magen osv.
Att nämna att han är liten är kritik som inte hjälper. Ska man kritisera någon så ska man komma med något som faktiskt hjälper personen.

Är du i en relation så kan det va bra att se över andra sätt att ha sex på.

Att killen faktiskt juckar hårdare och varierar sig när han stöter in för att hitta rätt ställe kan ha väldigt stor betydelse. Känner flera tjejkompisar som träffat killar som har haft lika stora kukar men som det varit otroligt stor skillnad på hur skönt det är. Har killen en mjuk kuk så kommer även en rätt stor inte kännas så bra. Då kan kan det va bra med en penis ring för ett hårdare och längre stånd. Har inga problem med hårdheten själv med upplevde att de vart skönare samtidigt som det vart väldigt lätt att kontrollera sig själv.

Har lite över genomsnittet både i längd och i tjocklek och har aldrig varit med om att sexet inte funkat, möjligen att man stöter i botten lätt på somliga i början innan man kommer in i det.
Vart jag vill komma är att de är stor skillnad på tjejer där nere. Haft sex med 17-19 åringar som varit med få killar och haft lite sex som är betydligt slappare än 2 kvinnor i 25 års åldern som nyligen fått barn. Knip övningar gör verkligen skillnad! En kvinna som är vältränad där nere som kan knippa med slidan är mycket skönare än någon som är otränad där nere.

En annan grej som jag fått höra funkar är att pula tjejen med 1 finger ett tag. Slidan anpassar sig ju efter kuken speciellt om den är tränad. Så när väl killen stoppar in kuken så kommer slidan att ha dragit ihop sig och man upplever en mycket tajtare känsla. Har testat detta själv och upplever en stor skillnad på vissa tjejer.
SwagYolo
Visningsbild
P Hjälte 28 inlägg
0
Det är så sjukt många som enbart tänker på själva penetrationen som sex, vilket iofs är rätt, men knappast hela sanningen. Mannen skapades med tio fingrar, en mun och en tunga, redskap han kan använda för att tillfredsställa henne.

Jag själv har aldrig fått en tjej att komma med enbart penispenetration, och aldrig har dom klagat eftersom jag lyckats tillfredsställa dem på andra sätt (oralt, fingrar, kyssar).

Ställ inte standarden på sex vid one night stands, för då blir ni besvikna och frustrerade. Sex med någon man gillar eller älskar är en helt annan upplevelse om man gör det på korrekt sätt. Att ha koll på vad partnern gillar och inte gillar är underskattat.

Kommer du inte utav penetration?

Prova i såna fall en ny ställning. Finns ställningar som gör att slidan blir "mindre/kortare" vilket gör det enklare att uppnå vaginal orgasm.

Tunga, mun och fingrar. Mycket bra verktyg för både vaginal och klitorisorgasm. Funkar också med kyssar på nacken.

Viktigast är dock att ni förstår varandra och att era förväntningar på sex inte är skyhöga. T.ex "minst fem vaginala orgasmer ikväll samtidigt som vi har ett sexmaraton på 3 timmar". Improvisera, ha känsla, sätt partnern i främsta fokus och var avslappnad. STOR skillnad gentemot en främling du precis träffat på krogen som är ganska alkoholpåverkad och kåt utav fel anledning.

Who needs a girlfriend when you got SWAG

Echorren
Visningsbild
P 34 Tyresö Hjälte 518 inlägg
0
"boka nästa resa till ett passande ändamål"
http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073

människor - ett allas krig mot alla

CaptenHet
Visningsbild
F 26 Hjälte 2 inlägg
0
Jag vill bara inlägga att vi är inte tsm! Det var en av mina typ närmaste polare och jag vet inte varför jag gjorde det. Jag ångrar mig som fan och det är typ helt anmnurlunda mellan oss nu

Kiss my ass bitches !

Phrosen
Visningsbild
P 37 Karlstad Hjälte 7 668 inlägg
0

Svar till CaptenHet [Gå till post]:
Okej! =)

Praise the sun!

Larwa
Visningsbild
Hjälte 69 inlägg
3

Svar till CaptenHet [Gå till post]:
På nåt sätt lyckades du med bedriften att göra saken värre. :D

..........


Forum » Livet » Sex & Sinne » Sex med någon som har liten snopp

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons