Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svagt stånd

Skapad av hjalpmig13, 2017-10-17 21:17 i Sex & Sinne

2 041
8 inlägg
4 poäng
Sex och blandat
hjalpmig13
Visningsbild
2 inlägg
0
Hej! Jag tänker gå rakt på sak. Jag är 18 år, har en flickvän och när vi försöker ha sex så kan jag inte bli så hård som jag borde bli. Jag får stånd, men jag tror inte att det räcker för att kunna stoppa in den, den bara viker sig. Jag har inte haft detta förut. I tidigare åldrar så stog kuken oavsett om jag var med tjejer eller bara tog det lugnt, och då var den såklart stenhård. Asså jag börjar bli lite orolig, vad är det för fel på mig? Vad borde jag göra? FINNS det ens nånting jag kan göra? Asså även när jag runkar så kan jag inte bli jättehård. Med min förra tjej så fick jag panik första gången vi skulle ha sex. Så jag kunde inte få upp den alls. Men tiden innan vi försökte vart jag stenhård hela tiden. Sen när tiden väl var kommen och vi skulle köra så bara poff... Kan vara den känslan av misslyckande som sitter kvar i bakhuvvet? Kan det vara anledningen till allt detta? Är jag körd? Ska jag ge upp eller vad ska jag göra? Snälla hjälp! Vad ska jag göra?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

connyben
Visningsbild
P 40 Legend 14 inlägg
1
Det kan mycket väl sätta sig på självförtroendet när man får en känsla av misslyckande, eller känner prestationskrav. Det viktigaste är att hitta en relation som man känner sig trygg i, att känna att den man är ihop med älskar en oavsett.
Hur känner du inför din tjej? Och känner du att hon älskar dig som du är och att du kan vara dig själv?
Om du litar på henne så tycker jag att du ska prata med henne, att du känner dig osäker. Är hon en bra tjej så förstår hon och stöttar dig.

Ingen status

hjalpmig13
Visningsbild
2 inlägg
Trådskapare
0

Svar till connyben [Gå till post]:

Nej asså jag tror inte jag känner prestationsångest, det är ingenting jag tänker på. Jag har pratat med min tjej om detta.

Svar till connyben [Gå till post]:


Drickz
Visningsbild
P 24 Umeå Legend 760 inlägg
0
Låter ändå som att du är lite distraherad och kanske pressar lite för mycket. Tappar du ståndet så är det bara fortsätta mysa tills det är tillbaka. Använder ni kondom så se till att den inte klämmer till för hårt.

Ingen status

Keyboardwarrior
Visningsbild
28 inlägg
0
kör no-fap och no-porn I nån månad så ska du se att det löser sig

Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Svagt stånd

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons