Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Väger jag för mycket för att rida (sex)?

Skapad av Anonym, 2012-11-24 14:33 i Sex & Sinne

1 726
2 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
hej! jag och min kille har varit tillsammans i snart två månader, och han är den förste som jag varit tillsammans med och innan honom har jag bara haft tre engångsligg och då har vi alltid kört missionären. men jag och min kille har kört både missionären och doggy, men han vill hemskt gärna att jag ska rida honom, och jag vill också göra det! men problemet är att jag är lite överviktig, så jag tror mina lår skulle bli ett problem, att dom liksom skulle vara ivägen, dom är nämligen ganska stora.. är det möjligt? tack på förhand. :)

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

SheDevil
Visningsbild
31 Kristianstad Hjälte 5 978 inlägg 228 svar i S&S
1
Hej.
Jag vet inte hur pass överviktig du är. Men det ska inte vara några problem rent platsmässigt. Det problem som kan uppstå skulle väl vara att du inte orkar en längre stund rent fysiskt eller att du skulle få ont i benen. Det kan dock vara lite krångligt i början, innan du fått in rätt rytm. Men om det är möjligt? Ja, helt klart.

-_-


Forum » Livet » Sex & Sinne » Väger jag för mycket för att rida (sex)?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons