Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Snälla hjälp!

Skapad av Plzz_helpp, 2015-07-15 18:48 i Livet

7 703
5 inlägg
-2 poäng
Plzz_helpp
Visningsbild
F 23 Kändis 2 inlägg
0
För mer än en vecka sen så slutade jag upp helt med att äta kolhydrater, och nu vill mina föräldrar att jag ska äta det men jag kan och vill verkligen inte. Det blir alltid tjafs mellan mig och mina föräldrar, (mest pappa) men det senaste året så har min pappa varit väldigt elak och skriker på mig för minsta lilla grej och han hotar mig. Det kan handla om allt möjligt, det kan handla om betyg, politik, att växa upp asså allt möjligt. Han har ett väldigt aggressivt beteende och min mamma gör inte så mycket åt det. Han skriker mest på mig vid matbordet. Han har sagt att ja är dum i huvudet, är en idiot, misslyckad och allt möjligt. Om vi inte bråkar på en dag så är det ett under! Detta har fått mig att må jätte dåligt och jag har försökt begå självmord men ingen vet om det. Jag har ingen att prata med och jag pallar seriöst inte att leva. Vad ska jag göra? Snälla hjälp!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Omedveten
Visningsbild
F 24 Kändis 7 inlägg
-2
Jag har tyvärr inget konkret att komma med, men om du känner att du vill prata med någon så skriv gärna!

Kram<3 du är guld värd..

Medveten.

SirRandom
Visningsbild
P 28 Skellefteå Hjälte 85 inlägg
0
Svar till Plzz_helpp [Gå till post]:
Hej.

Varför har du slutat äta kolhydrater? Det ska man egentligen göra om man är gravt överviktig, som jag misstänker att du inte är.

Hur länge har detta pågått med dina föräldrar? Var det sedan du blev säg, 12-13 Hur fungerar det när ni inte är osams. Har du talat med dem om vad som har hänt på sistone?

Går det bra i skolan i övrigt?


Dagens genusvetenskap är morgondagens rasbiologi

Plzz_helpp
Visningsbild
F 23 Kändis 2 inlägg
Trådskapare
0

Svar till SirRandom [Gå till post]:
Jag känner bara för att jag vill gå ner i vikt, asså sen jag va typ 13/12 har vi hållt på och jag pallar liksom inte mer, jag har för det mesta C i betyg men han vill att jag ska ha A och sätter hög press på mig, jag försöket prats med honom men det går inte, känns som att självmord är det ända valet för att slippa detta


happycrappy
Visningsbild
P 32 Hisings Kärra Hjälte 1 555 inlägg
0

Svar till Plzz_helpp [Gå till post]:
Som SirRandom sa så är det inget att rekommendera att sluta med kolhydrater när man är ung och inte en läkare har givit instruktioner för det.
Kroppen behöver alla ämnena i din ålder så istället för att sluta äta vissa saker så föreslår jag att du tar en powerwalk eller joggingtur.
För det första får du en finare kropp än om du får för dig att svälta din kropp på kolhydrater.
För det andra så kommer du ha mer energi till att klara av skolan och andra vardagsysslor då kolhydrater är den främsta energikällan vi har.

Hoppas detta kan hjälpa till.

Hamsterpaj, spännisbildernas hemtrakt :)


Forum » Livet » Snälla hjälp! 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons