Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Visa id trots att jag ej har åldern inne

Skapad av joe68, 2018-09-18 20:03 i Livet

3 511
6 inlägg
2 poäng
joe68
Visningsbild
P 23 Legend 16 inlägg
1
Tja allihopa!!!
Nu är det så att jag ska gå på insparkfesten på fredag och åldersgränsen är 18. Kommer att vara 17 och 11 månader då,och jag undrar om det finns någon chans att jag kommer in trots att jag inte är 18 än. Vet att vakter får släppa in vilka de vill och att de brukar göra undantag. Skulle det tex räcka med att vakten bara kollar årtalet (00) eller kollar de hela id,et? Finns det någon chans att vakten gör ett undantag och bortser ifrån det? Vill inte använda fejklegg då konsekvenserna ej är värda det...Kan även tillägga att jag tänker ej dricka då jag tänker vara nykter plus att jag ser mkt äldre än vad jag egentligen är (manligt ansikte,bra skäggväxt) finns det nån chans att jag slipper visa leg och blir insläppt direkt? Min vän gick på en wutangclan konsert och han kom in utan leg trots 18+ gräns och han är ännu yngre än mig? Skulle vara tacksam om folk svarade utifrån egna erfarenheter och inte gissar hej vilt...

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Drickz
Visningsbild
P 30 Umeå Hjälte 768 inlägg
1
Om du verkligen vill, testa. Värsta som kan hända är att dom stoppar dig i dörren.

Ingen status

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0
Tekniskt sett så ja, en ordningsvakt får släppa in folk som inte är 18 på krogen. Det är dock krögarens ansvar att se till att alkohol inte serveras till minderåriga, så vill de kunna sälja alkohol till folk utan att konstant kolla legitimation brukar man istället kolla legitimation i dörren och neka de som ej är myndiga inträde.

Min erfarenhet av ordningsvakter är att man generellt blev extra noggrant kollad när man var 18. De har koll på vilken årgång det är som fyller 18 och de vet både vilken månad och dag det är de står där. Jag har svårt att tro att de i någon större utbredning skulle slarva med datumen. Slarvar de för mycket med kontrollerna och man inne på krogen kan köpa alkohol utan att visa legitimation kan och lär det leda till ett tappat serveringstillstånd, och just pga detta brukar ålder kontrolleras ganska ordentligt.

Even boys have something to say if you listen long enough

guessmyname
Visningsbild
F 30 Markaryd Hjälte 2 007 inlägg
0

Svar till joe68 [Gå till post]:
Du kan ju alltid ringa och fråga !

Vet att vi inom handeln kan tappa tillståndet och personen som säljer till en minderårig kan få såväl böter som fängelse, så förstår om dem säger nej.

robin söker ny sexpartner.

joe68
Visningsbild
P 23 Legend 16 inlägg
Trådskapare
0
Mm ellerhur? Liksom fuck it,risk it västa som kan hända som ovan nämt är det värsta som kan hända att jag blir stoppad... Kan återkomma om hur det gick!!
joe68
Visningsbild
P 23 Legend 16 inlägg
Trådskapare
0
Edit2: Kom in igår utan problem,var helt självsäker och dolde min nervositet så mkt det gick. Kom in efter en ansiktinspektion på 2s(:

Forum » Livet » Visa id trots att jag ej har åldern inne

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons