Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsternytt

 • Visningsbild
  2012-02-13 22:31

  Omväxling bland OV+


  - EyeAttack F24

  Godmorgon små hamsterhjärtan! Det har hänt lite spännande saker bakom kulisserna som vi tänkte att ni kanske ville veta.

  Till att börja med har Synt-Haren tröttnat på datorn och avsagt sig admin-rollen för att få spela CS på riktigt istället. Så grym som han varit förtjänar han massvis med kakor som färdkost ut i den riktiga världen, så var generösa nu!

  Som efterträdare till denna magnifika gnagare blev självaste jag inknuffad. Imorgon förväntar jag mig alltså som ny admin att ha minst hundra Alla Hjärtans Dag-dejterbjudanden från er, annars vet man aldrig vad som kan hända. I'VE GOT THE POWER!

  Sist men supersexigast har vi ett nytt tillskott i gänget. Säg grattis till Fishie, vår alldeles nya prao-OV. Och glöm inte att buga!

  En liten introduktion till vem denna snygging är kommer strax att finnas under Vi som bakar Hamsterpaj tillsammans med övriga texter, varav några är sprillans nya (för att vi i alla fall vill låtsas att vi växer och förändras).

  Med det sagt - glad rosa hjärtans-dag!

  « Tillbaka
 • 19 kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons