Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsternytt

  • Visningsbild
    2012-05-14 14:53

    We need backup, give us some ordningsvakter!


    - Rojk P36

    Eftersom ni gör vårt liv så surt så har vi bestämt oss att det banne mig nog behövs några fler ordningsvakter. Jag hoppas att ni hälsar alla välkomna och är snälla mot dem (åtminstone ett tag i början).

    Pitiful_Mortal
    Låt er inte luras av Pitiful_Mortal snälla yttre. Får hon väl chansen så hugger hon som en kobra. Vågar du utmana ödet? Skulle inte tro det, va.

    Toast
    I och med att Toast blev innehållsansvarig så gav vi honom också chansen att styra och ställa på forumet. Med andra ord är forumet rent utsagt illa ute.

    Murrig
    Denna västkustpingla är den nyaste medlemmen av dessa tre. Men med sylvass tunga kan hon brotta ned vem som helst. Hon gillar också att baka och fota, helst båda sakerna samtidigt.

    ------------------------------------------------------------

    Som vanligt söker vi folk som vill vara med och bidra i sommar. Vi söker skribenter till Sex & Sinne och Sommarpaj. Skulle du vara sugen så ska du prata med Tirah. Dessutom vill Toast ha fler som laddar upp bilder, spel och roliga klipp.

    For now, over and out!

    « Tillbaka
  • 26 kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons