Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsternytt

 • Visningsbild
  2009-05-19 17:47

  Tisdagens frödjer och gågna veckan


  - Entrero P34

  Det är en vacker tisdag idag. Jag har absolut inget att göra dock så jag tänkte att jag skulle vara lite kreativ och har mest suttit och skissat den senaste timmen.
  Jag är rätt nöjd med resultatet då det var ett mycket vackert motiv.

  För att vara lite duktig nu tänkte jag berätta lite för er vad som händer och sker. Kodarna kodar på, Johans projekt med att få igång Digga rullar på men vad jag vet finns det inget slutdatum men i alla fall, det jobbas på det och det är inget som blir liggandes i alla fall. Det är rätt duktigt anser jag själv, att vi gör något även om det inte alltid syns. ^^

  Jag själv har varit elak mot alla de små och lagt till två nya prao OVs, Synt-hare och Rooler den brutale och sanslöst trevliga människan som var OV för många år sedan är tillbaka.
  Kyss eller krama dem efter behag men det är sköna människor som gärna vill bidra med något till sajten.
  Och inte nog med det, jag har gett alla OVs och admins möjligheten att rensa bland spelkommentarer så förhoppningsvis så minskar det där skräpet med att alla jobbiga ungar skriver porr-reflänkar överallt där och lägger ut mobilnummer och msn osv.

  Hur har eran tisdag sett ut? Har ni gjort något vettigare än jag det senaste? Det är inte svårt kan jag lova då jag mest bara har varit ute och gått som ett led i mitt stora projekt ”Magnus-ska-inte-längre-vara-tjockis”. ^^

  Det händer lite annat men det som jag hoppas att ni ser fram emot liksom jag är Göteborgs IRLt nu till helgen.

  Ha det gott! Puss hej ifrån allas eran käre Entrero

  « Tillbaka
 • 9 kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons