Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Mattias-92 Senast 2015-01-17 23:05

Livet är som en ekvation, somliga löser den, andra inte.

Medlem sedanSpecialstatus
2012-11-25Hjälte
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
1 2101 019 11
Anti P12-skylt

Anti P12-skylt

Om denna rutan är synlig betyder det att jag INTE vill ha jobbiga gästboksinlägg ifrån okända omogna människor, till exempel inlägg där någon frågar om jag vill ha camsex eller om jag vill lägga till personen på msn “Hej msn? puss”. Jag känner inte dig så varför skulle jag vilja det? Är du en pedofil? Är du en camsexare? Är du en groomer? Vill du äckla dig på msn och störa tjejer och killar och mobba, prata om din lilla snopp eller dina bröst och visa dem för pengar? Pssst, det är emot reglerna!

Det äcklet som skriver och frågar om sex och sådant kommer att bli rapporterad, uthängd, granskad, borttagen och bannad. Ansvariga på Hamsterpaj komma att hänga ut äcklet som skriver och pussar, smeker, ber om msn och camsex, och de frågande äcklen kommer inte att vara välkomna tillbaka. Vill du lära känna mig som har denna skylt aktiverad, lär känna mig, sen får du kanske fråga. Frågar du med en gång så är du borta ifrån pajen och därmed punkt slut.

Inlägg: 800
 • Visningsbild
  2012-11-26 22:04 Borttagen F27

  Aldrig att jag sulle köra försiktigt semikolonparentes

  Bråkat och bråkat kan jag väl inte säga, säger bara att han är typ mobbare och jag är offret!
  Tar det alltid med en nypa salt och visar inte honom hur sårar jag blir ibland, för det gör honom ännu mer triggad. Jag är 16 173 lång väger ca 60 kg, min "lille"bror är 14, 187 lång och väger ca 85 kg, fatta jag är rädd för honom ibland.... kolonS

  Och jag har försökt med att vara extra snäll också, men det funkar typ 15 min, och sen orkar jag inte ge hela tiden utan att få någonting tbc...

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2012-11-26 21:56 Mattias-92

  Fräckt med tjejer som gillar cross. Kör försiktigt bara.
  Hörde att du bråkade med din lillebror. Ta det med en nypa salt det han säger. Egentligen gillar han nog dig mycket men vet kanske inte hur han ska få kontakt med dig. Prova med att försöka vara extra snäll mot honom även om han inte är det. Många gånger är det den taktik som fungerar allra bäst faktiskt. :)

  Historik Gå till

  Skicka
Nästa »
Annons
Annons
Annons
Annons