Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
varulvstjej tjej 26 Senast 2023-11-17 09:16

Ingen status

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2011-06-03Hjälte1997-09-07
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
73992 20
Satanist Wiccan Datanörd Hästnörd Kriminell Hamsterpaj-fan Gamer Homosexuell / Bisexuell / Transsexuell Skåning Amerikansk fotbollsspelare Mitt land: Japan WoW-nörd Like Instagram Star Wars-fan
Hej innan du en tänker på att skriva i gästboken:

Om denna rutan är synlig betyder det att jag INTE vill ha jobbiga gästboksinlägg ifrån okända omogna människor, till exempel inlägg där någon frågar om jag vill ha camsex eller om jag vill lägga till personen på msn “Hej msn? puss”. Jag känner inte dig så varför skulle jag vilja det? Är du en pedofil? Är du en camsexare? Är du en groomer? Vill du äckla dig på msn och störa tjejer och killar och mobba, prata om din lilla snopp eller dina bröst och visa dem för pengar? Pssst, det är emot reglerna!

Det äcklet som skriver och frågar om sex och sådant kommer att bli rapporterad, uthängd, granskad, borttagen och bannad. Ansvariga på Hamsterpaj komma att hänga ut äcklet som skriver och pussar, smeker, ber om msn och camsex, och de frågande äcklen kommer inte att vara välkomna tillbaka. Vill du lära känna mig som har denna skylt aktiverad, lär känna mig, sen får du kanske fråga. Frågar du med en gång så är du borta ifrån pajen och därmed punkt slut.

och till folk som gör det ändå slösa sin tid antingen så kan man få ett bitchigt svar tillbaka eller inget svar alls.

Här är onödiga saker om mig

Jag älskar att måla/rita, fotografera, läsa, skriva, teater men det jag älskar mest är nog att sitta under täcket och se på film och Tv serier.
Om du frågar vad jag lyssnar på för musik så säger jag skicka en låt och låt mig se vad jag tycker om den.
Har socialfobi,dricker inte alkohol, har inga vänner (OKEJ BARA ETT PAR DÅ MEN INTE MÅNGA) och älskar att Cosplaya.
Min favorit färg är röd och blå som gör min tredje favorit färg lila.
Älskar bruna ögon och skulle dö för att få ha det själv, men ja mina är mörkgråa BÅRING.
Tycker inte om Julen, men tror på Tomten (LÅT MIG).
Alla hjärtans dag är en onödig dag då man köper blommor som sedan bara står i en dag och sedan vissnar dom(Ja jag älskar naturen tycker hellre att man kan köpa en krukväxt och ta hand om). Tycker inte att det ska behöva finnas en dag när man ska göra något speciellt för sin partner, man kan ju liksom ta en helt vanlig dag och göra något snällt för den personen <.<.... AM SO DEEP... Nej men seriöst det här med att döda blommor ...
Har spelat Amerikans Fotboll i två år men slutade eftersom jag inte klarade av det då min blyghet fövandlades till socialfobi.
Jag är Bisexuell Pansexuelloch bryr mig inte om hur du ser ut, utan du ska ha en bra personlighet eller hur man nu ska kalla det...
Klarar inte av att ha förhållande med folk... två pojkvänner på ett år ... nja det fungerar bara inte med mig så SINGEL AND NOT SEEKING OKEJ?!.
Nu till det ingen skulle kunna tro om mig... Jag bor på en gård mitt ute i skogen, har två hästar, fyra får och fyra hundar.

Varför hamsterpaj? Jo nu är det så att jag älskar att läsa alla dåliga/skrattretande forumstrådar men snälla ta inte illa upp nu, för att det får mig att må så mycket bättre när jag mår dåligt. Så tack till alla som skriver i forumena.

Mitt användarnamn?
SRSLY PPL don't joke about it becuse..... I bite... Nej men älskar mer vargar/hundar/varulvar mer än människor kanske därför.

Kom på att jag har varit på Hamsterpaj i 4 jäkla år
Annons
Annons
Annons
Annons