Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Moongirl tjej 29 Senast 2020-03-14 17:11
Uppsala

Never leave a man behind.

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2007-11-25Hjälte1994-10-25
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
1 1503 894 19
Hamsterpaj-fan Köttälskare Harry Potter-fan Jag är en röstare 2014
Instagram: AgnesInNeverland

DEN OFFICIELLT DUMMASTE FRÅGAN TILL EN FRÄMLING:
"Hur mår du?"
Varför? Detta har blivit en typ av fras där man förväntas svara "bara bra, sj?" och varför byta ord utan mening?
Och om man nu skulle ta frågan på allvar; om det är annat än bra med mig, varför skulle jag berätta om det för någon jag inte ens vet namnet på? Det är få som skriver till mig med vänskap som mål, så hur attraktivt vore det egentligen om jag började böla över hur "hemskt" mitt liv är?

(Jag bör tilläga att detta gäller endast den virtuella frågan då man inte förutsätter att personen skulle kunna må dåligt. Att fråga någon hur den mår om den skapat en tråd och berättat om en kritisk situation i sitt liv är alltså okej, men som hälsningsfras är det meningslöst.)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Innan jag berättar om mig själv har jag några få upplysningar och önskemål, nämligen:

1. Jag uppskattar (kräver) ordentliga meningar (stor bokstav och punkt). Kom igen, så svårt är det inte.
2. Lägg lite energi på samtalet, jag svarar på (nästan) alla frågor. Ju konstigare, desto bättre.
3. Jag föredrar raka klara påståenden/frågor, skippa det fåniga småpratet.
4. Jag ser ingen mening med att kasta paj på folk som inte presenterat sig.
5. Om du av någon anledning känner dig intellektuellt utvecklad kan du väl göra mig tjänsten att skriva något litet, fint i min GB så att jag får lite variation från de vanliga "tja, görs?". Tack! <3


Okej, eftersom du uppenbarligen orkat läsa igenom ovanstående saker så förtjänar du nog att lära känna mig lite bättre...

Hej! Jag heter Agnes och bor i Uppsala. Jag är ett oktoberbarn och älskar därför "mysigheten" som uppstår under hösten då löven brinner och mörkret pressar människor närmare varandra.

Jag älskar färger. Favoriterna är rött och lila (hellre för blå än för röd..) även om grönt är helt okej också. Dock bör jag väl påpeka att färger i sig inte är något att ha, utan att det är kombinationen och arrangemanget som gör färgen.

Vad är det som gör mig lycklig då?
Det enklaste svaret är väl dans, vilken typ som helst egentligen, men i och med att jag gått i kurs sedan HT14 får jag väl nämna bugg som ett exempel.

I och med det betyder musik väldigt mycket för mig också. Så länge takten i en låt är enkel att hitta och det faktiskt går att höra vad sångaren sjunger, så är det stor chans att jag gillar den. Oftast bryr jag mig dock mer om texten än om huruvida låten är bra annars.

Jag hade gärna varit född som sjöjungfru då jag älskar att simma och bada. Känslan av att kunna röra sig fritt i ett medium är maktfylld, nästan som att flyg. I och med det skulle jag lika gärna kunna vara en pingvin.

Sedan kommer väl de mer vanliga så som närhet, kramar och annat mys.
Jag tycker väldigt mycket om djur så även sådant får mig att koppla av. Jag har ridit islandshaest i flera år och det finns nog få saker som kan rensa mina tankar som det.

Jag är fruktansvärt envis och kan vara rätt tjurskallig ibland... dock är jag allt annat än långsint så länge man visar att man ångrar sig. Från mig kan man alltid få en andra chans och mitt förtroende förloras aldrig för evigt.

Jag tycker absolut inte om falskhet hos människor, det äcklar mig. Jag har också (tyvärr) något typ av förakt mot människor som inte verkar ha något annat än vakum innanför pannbenet. Så, om du känner dig korkad och falsk kan du väl låta bli att skriva till mig? Nej, så seriös är jag inte men ibland kan det bli fruktansvärt irriterande att behöva ignorera hälften av ens vokabulär för att läsaren ska förstå.

Oftast är jag rätt trevlig, men precis som björnen som sover kan jag ibland vara på allmänt dåligt humör och då är det väl bäst att du inte är en liten, småkåt p-12:a från stockholm som vill att jag ska visa "pattarna" i cam.

Om du inte redan har fattat det genom att titta på mina bilder så har jag en katt, Maja. Hon är en stor del av mitt liv och skulle hon försvinna skulle världen aldrig mer kunna vara lika vacker som när hon kommer och trampar på mig i sängen på morgonen eftersom hon vill krypa in i värmen under täcket. Hon må "bara" vara en katt, men oftas så gör hon livet lite ljusare och tunneln lite mindre trång.


Fun facts:
Jag hatar chips, de är kladdiga och alldeles för överskattade, nej, popcorn ska det va!
Jag har aldrig smakat på ketchup, nej, inte heller när jag var liten och jag tycker att det luktar vidrigt.
Jag har skostorlek 37, och har en gång fått komplimanger om mina fötter från en kille med footfetisch. Det är inte ett illa betyg.
Jag kan se en och samma film minst 4 gånger per år utan att tröttna på den. Antingen har jag dåligt minne, eller så ser jag på för mycket film. Jag kommer självklart ihåg huvuddelen av filmen men detaljerna glöms bort.
När jag funnit en låt som jag tycker mycket om, lyssnar jag på den om och om igen i några dagar tills jag tröttnar på den.
Jag dricker inte alkohol eftersom det smakar så äckligt.


----------------------------------------------------------------------------------

Never ever ever give up.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons