Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Robotfan2009 kille 28 Senast 2016-05-03 12:30
Göteborg

Jag gillar Robotar <3

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2009-08-11Hjälte1995-09-01
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
1 044313 45
Främlingsfientlig Jag är med i Djurens rätt Kristen Datanörd Modesnobb Fotbollsspelare Kampsportsutövare Simmare Snowboardåkare Mitt land: Sverige Kriminell Hamsterpaj-fan Gamer Skejtare Skidåkare Styrketränare Militär Jag har donerat mina organ Paintballspelare Anti-FRA CS-nörd Longboardåkare Nihilist Partillejohnny Festprisse WoW-nörd Jag ger blod Köttälskare IRC-nörd Motorintresserad Harry Potter-fan Sverigedemokrat
hej jag heter Marcus, men jag kallas för match för att jag åt ett paket tändstickor när jag var fem år och jag är 18 år
intressen:Robotar spela trummor (<- mitt största intresse) och spela gitarr
jag gillar inte fotboll blodpudding och sura tanter
jag har en hund som heter rowney som är en rottveiler.
favvorätt: pizza och pann kakor
favvofilm: sagan om ringen filmerna

jag har två radiostyrda bilar, som jag har byggt ihop till en stor robot, den ser ut som Bumblebee i transformers.(skojade bara hehe)

På min fritid gillar jag att bygga robotar och köra med min radiostyrda bil som ser ut som transformers. jag brukar skjuta luftgevär ibland.

grymsida för robotfantaster http://mindstorms.lego.com/en-us/default.aspxHar blivit klar med min seanste robot: Joltinator, det är en jolt robot , som har en eldkastare, och en slägga, och två pikar på vardera sida.

Har Nu byggt ihop ännu en robot som jag kallar för X3 den har sex hjul och har en 3-dimensionellt v format kropp, allt för att minska luftmotstånd och även för att gör ytan på "flippen" större och kraftigare. Den drivs av två Fabrikstrimmade R86-32 motorer som tillsammans levererar 32 HK(fruktkrafter för som inte förstår det^^). Den är förutom "flippen" utrustad med två stycken små borrar på vardera sidor, dessa kommer ifrån gamla eltandborstar, trots sin lilla kraft gör de ett utmärkt arbete, perfekt för att te.x borrar hål på motståndarnas däck eller för att göra hål i karossen.

DET HÄR ÄR JAG!

Mina favoriter

Robotfan2009 har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons