Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
basuraa kille Senast 2013-10-27 03:15

moving around

Medlem sedanSpecialstatus
2010-06-16Hjälte
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
10204 1
Tjena hej då ska jag försöka att presentera mig. Om du kommit så långt att du ens börjat läsa denna press och inte bara går efter bilden har du ett plus poäng.

Ja ska vara kort för ja vet att du inte orkar läsa en lång press. Är en kille som sticker ut från mängden av killar på denna sida, dvs, jag är inte! överkåt, vill inte! se dig i cam. Och nej jag lider inte! av att behöva visa upp ngt för dig osv..Ja vet jag är typ såå GAY!! asså OMG typ!!, eller så har ja bara respekt för tjejer jag så 90-tal. Och ifall du vill ha en kille som är för snäll å är en nallebjön och "mesig" så behöver du nog inte ens skriva. Jag är en glad rolig omtänksam å snäll kille, som är väldigt social av mig, och kan snacka om allt.

Vad gör jag här ?

Jag är inte ute efter ngt strul, jag är en sådan där "seriös" kille de flesta tjejer letar efter. Jag har aldrig fattat poängen varför man ska "knulla runt" jag är en sådan där kille som kan viga all min lediga tid åt dig, en kille som ställer upp i alla lägen, en kille som vill och gör allt med dig och för dig. En kile som skickar godmorgon å godnatt sms, ibland även ringer. Jag har hört väldigt många gånger, att jag är en kille varje tjej skulle vilja ha. En "kille som på film" skulle jag få 1 kr varje gång jag fick höra det skulle jag vara miljonär vid det här laget.

Mina favoriter

basuraa har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons