Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Fel på mobilens sd kort?

Skapad av Mindgimmet, 2018-10-12 21:08 i Mobilt & Bärbart

9 689
3 inlägg
0 poäng
Mindgimmet
Visningsbild
Hjälte 99 inlägg
0
Ett problem som verkar ha börjat idag.

Jag kan se interna och externa(sd kortet) inne i inställningarna. Hur mycket plats som är kvar osv.
Bilderna som är på sd kortet dyker upp i gallerian. Men jag kan inte flytta bilder till mapparna som ligger på sd kortet. Det står "Flyttat"(har mobilen på spanska så står Movido) men inget händer.

Jag kan flytta bilder från mappar på sd kortet till interna lagringen men när jag avaktiverar/aktiverar sd kortet så dyker de upp på sd kortet igen. Jag tog bort sd kortet, startade om några gånger, stängde av mobilen, la in sd kortet och satte på den. Bilderna som jag hade flyttat från sd kortet (som sedan dök upp igen) är nu borta. Jag kan fortfarande inte flytta bilder till sd kortet.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Mindgimmet
Visningsbild
Hjälte 99 inlägg
Trådskapare
0
Kopplade mobilen till datorn och försökte kopiera en bild till sd kortet. Grejen fylldes med grönt men blev aldrig 'klar' så laddningsgrejen var full men inget hände. Avbröt efter några minuter.

Forum » Datorer & IT » Mobilt & Bärbart » Fel på mobilens sd kort?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons