Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Grannar som stör sig på ljud..synpunkter?

Skapad av nofear_00, 2020-05-18 10:41 i Dator- & TVspel

5 940
8 inlägg
2 poäng
nofear_00
Visningsbild
P 31 Kändis 5 inlägg
0
Hej!

I förrgår när jag spelade på natten så tror jag jag hörde knacknigar i väggen från grannen (kan också varit i headsettet med tror inte de) Jag vet att de ska va tyst efter 22 osv.. men man måste väl ändå få sitta vid datorn. Pratar i låg samtalston, har alltid hörlurar på. Funderar på om de stör sig på mitt mekaniska tangentbord.. men borde väl ej kunna höras så mkt igenom väggen?.. testa ett vanligt men går ej att spela på.. ska jag skita i grannen o köra på som vanligt och om han klagar så får han faktiskt flytta sin säng från den väggen ja sitter vid på andra sidan eller ska jag behöva flytta hela datorbordet och allt från vardagsrummet till sovrummets innervägg mot köket? Är jag ego eller är grannen överkänsliga. Synpunkter och perspektiv uppskattas! :)

Mvh Tobbe

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 518 inlägg
2

Svar till nofear_00 [Gå till post]:
Du baserar ju allt på antagande. Börja med att prata med grannen om det faktiskt är ett problem. Sedan kan du ju isf börja ändra på saker, som att byta plats.
Men nu känns det väl lite väl hårt eftersom du inte ens är säker.

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

nofear_00
Visningsbild
P 31 Kändis 5 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Guud [Gå till post]:
Gillar ej prata med främmlingar. Men som sagt det är nog det ända rätta!

JesperRambo
Visningsbild
P 42 Helsingborg Veteran 5 inlägg
0
Ja det kanske beror på vilka Ljud som förekommer, men jag har också en jobbig granne som beter sig märkligt..

---2021--

JesperRambo
Visningsbild
P 42 Helsingborg Veteran 5 inlägg
0
'En gång hade jag en granne som fick för sig att jag skulle stå och pissa på hennes fönster hur man nu lyckas pissa uppåt 2,5m vet jag inte, inte heller om det skulle gå uppifrån och ner , men nu var det ju i själva verket regnigt ute den gången.....

---2021--

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0
Tycker du ska se om det fortsätter eller om du inbillade dig. Detta har hänt EN gång utifrån din text, så om det var på riktigt kommer det vara återkommande att grannen knackar i väggen.

20.12.2007 <3

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 981 inlägg
0
Jag håller med sandra111 här ovan.
Om du inte vet med dig att du varit högljudd och om det nu inte var väldigt tydligt att du störde, var för ens bry sig?

Ja, man kan absolut fråga grannen i fråga - men jag hade inte antagit saker baserat på så vaga detaljer.

Even boys have something to say if you listen long enough

skenya
Visningsbild
P 35 Östersund Hjälte 30 inlägg
0
Tänk tanken ett steg till. Om grannen bankar i väggen för att du spelar. Gör inte grannen mer oväsen då? Ett bankande i en vägg (speciellt i ett flerbostadshus) hörs ganska väl mellan flera lägenheter (det är mina erfarenhet). Det skulle alltså räknas som mer oväsen än ett tangentbord som den enstaka grannen irriterar sig på.
Sedan får väl din granne göra som alla andra, knacka på hos dig och tala om vad problemet är. Det är då så jag är lärd att man gör.
Nu till ditt mekaniska tangentbord, om ett mekaniskt tangentbord ger i från sig så mycket ljud att grannen stör sig, då innebär det att samma granne kan höra ALLT du säger så länge du inte viskar. Detta har jag väldigt svårt att tro.
Dock till ditt pratande, Det däremot skulle eventuellt kunna störa, men åter igen så har jag väldigt svårt att tro detta.
Till regeln om att det ska vara tyst efter 22. Lagen säger mer eller mindre att du inte ska göra onödigt höga ljud efter 22. Skulle nu din granne bli irriterad över att du pratar så skulle grannen då förmodligen bli förbannad över att du går på toaletten... Jag skulle vilja se den åklagare som tar sig an fallet med att du går på toa, spolar din toalett och grannen anmäler dig för oskäligt höga ljud efter 22 tiden.
Visst finns det gränser på hur mycket man får störa under nattetid, men jag tror inte att prata med någon tillhör den kategorin.

Det är inte lätt att vara liten, men värre att bli stor.


Forum » Fritid » Dator- & TVspel » Grannar som stör sig på ljud..synpunkter?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons