Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Lol rating

Skapad av Anonyman, 2012-08-12 23:00 i Dator- & TVspel

2 297
5 inlägg
0 poäng
Anonyman
Visningsbild
P Hjälte 557 inlägg
0
Tjena jag har gibbat LoL i ett bra tag och har även lirat ranked games mycket och lirar bara de i princip kör inte normal games alls knappt.. och jag har 154 wins och 164 llost i ranked, och problemet är att jag kommer aldrig ur den såkallade " elo hell " jag ligger på 1080 rating hela tiden jag vinner 1 förlora 1 och så håller de på, jag når aldrig över 1100 jag blir galen!, min polare ligger på 1080 när han lirar själv i ranked random que 5v5 så när han vinner får han 30 rating men när jag vinner när jag själv så får jag bara 13, och när jag förlora förlora jag runt 13 också, hur fan kan ha få så mkt när han vinner och jag få så lite när jag vinner när vi endå är vi samma rating

sen nästa " fråga " är om ni har några slags tips för jag får liksom 25 kills med ezreal osv och till 90% förlora mitt lag endå, alltid någon som dra afk eller någoting, helt jävla galet är de, några tips ni kan ge mig? ( mitt mål är 1250 rating ) TACK! på förhand

Live the life, atleast try

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Suushii
Visningsbild
P 33 Göteborg Hjälte 565 inlägg
0

Svar till zezaw123 [Gå till post]:
Spelar man jungle bra så påverkar man spelet än om man tex spelar mid, ad eller så. Rent generellt sett dvs.
Eftersom du då hjälper alla lanes att få ett övertag.

Forever alone or forever aviable? o.O

Anonyman
Visningsbild
P Hjälte 557 inlägg
Trådskapare
0
Svar till Suushii [Gå till post]:
de är sant, men svårt att få tag i en jungler med, jag gillar annars amumu btw vilken rating är du

Live the life, atleast try

Xandor
Visningsbild
P 31 Ronneby Hjälte 35 inlägg
0

Svar till zezaw123 [Gå till post]:
Vad det gäller den rating du får för vinst/förlust beror det på hur många matcher du spelat, så han har förmodligen spelat ganska mycket färre matcher än dig för att få dubbelt så mycket rating för en vinst.

För att komma upp ur "elo-hell" är nog första steget din mentalitet. Acceptera inte att något sådant existerar. Alla har problem att komma upp i rating ibland, men det är bara att bita ihop och fortsätta kämpa, jag själv satt fast runt 1600 i någon månad innan jag kom ut. Sen gäller det att aldrig, ALDRIG, låta skiten påverka ditt psyke. Om du försöker se positivt, eller iallafall neutralt, på allting så blir det lättare. Rekommenderar även att så sällan som möjligt klaga på lagkamrater (även om de ofta suger) utan istället försöka uppmuntra dem och stoppa de bråken som onekligen kommer att starta i de flesta matcher.

Vad det gäller spelandet i sig är det svårt att komma med några generella tips, det varierar från person till person. Ha aldrig någon champion fastetsad som ditt val innan du sett vad de andra, i både ditt lag och motståndare, väljer. Försök sedan välja någon roll som passar in till resten av laget, även om du kanske inte är sådär jätteförtjust i just den rollen. Alldeles för många matcher är förlorade redan i champion select pga spelare som bara vill spela en champion och "trollar" om de inte får det. Om du mot förmodan får välja precis vad du vill rekommenderas top eller jungle, då top oftast är en bruiser som kan både tanka och skada tillräckligt för att själv vända en match, och jungle som tidigare nämnt kan hjälpa de lanes man ser ligger illa till.

TL;DR: SPELA FÖR ATT HA ROLIGT, TAPPA INTE HUMÖRET.

Ingen status

Anonyman
Visningsbild
P Hjälte 557 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Xandor [Gå till post]:
Ok tack för ditt svar!

Live the life, atleast try


Forum » Fritid » Dator- & TVspel » Lol rating

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons