Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hitta bilden

Skapad av Borttagen, 2009-10-13 19:51 i Forumlekar

5 108
6 inlägg
0 poäng
Zero-x
Visningsbild
P Hjälte 102 inlägg
0
REGLER

detta är en lek som går ut på att hitta sökordet på internet men det du måste är att ta en från googles bild sökning och för dom som är lite för nooby så tar jag fram en länk http://images.google.se/imghp?hl=sv&tab=wi .

Så den som hittart sökordet på bilden får lägga upp en ny bild och ni ska lägga in en bild som man ska hitta sökordet på och ni ska lägga in första bokstaven på ordet ni kan lägga in ledtråd advänd sök knappen okej vem vill börja ? min dator är lite konstig nu kan ej lägga upp

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Mellan Himmel och Jord » Forumlekar » Hitta bilden

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons