Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Galna drömmar

Skapad av yesnomaybe, 2020-09-05 10:45 i Mellan Himmel och Jord

2 968
5 inlägg
2 poäng
yesnomaybe
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
0
Hej, jag måste berätta om en dröm jag hade inatt. Anledningen till att jag vill berätta de är för att de kändes verkligen inte som en vanlig dröm, och det kanske finns någon här som är bra på att tyda drömmar.

Okej såhär va de, jag fick veta att jag skulle dö. Jag skulle bli avlivad, jag inte varför men jag fick veta det någon dag innan det skulle hända. Självklart så fick jag panik, jag ville hinna träffa alla mina vänner och familj innan. Jag minns inte allt så bra men jag ringde alla och försökte få dom att komma till mig.

Men de var inte de så va de obehagliga, alla känslor jag kände va för verkliga. Och som ni nog förstår så va jag livrädd, så FRUKTANSVÄRT ledsen och hade panik. Men dom här känslorna kände jag pårikrigt, och även när jag vaknade så grät jag och skakade. Jag har aldrig drömt något som känts så verkligt det var helt stört.

Jag även vaknade upp här, kanske runt 04:00 på morgonen. Eftersom att jag va väldigt trött och förvirrad så var jag helt säker på att allt va pårikrigt. Jag bara låg och grät, men när jag väl somnade så fortsatte drömmen. Exakt från sekunden där jag vaknade, hur är det ens möjligt?

Aja det är här i drömmen det börjar bli mest fucked up. Jag har sån panik för jag ville verkligen inte dö, jag va så rädd jag bara skrek. Jag hade blivit inskickas till sjukhuset nu, jag bara sprang runt och runt där inne och försökte hitta mina vänner för jag ville verkligen säga hejdå. sen bara låg jag på en sjukhussäng, och nån skär ett stort snitt i mitt huvud med en kniv. (Har inget minne av vem det var som gjorde de). Sen skjutsade dom runt mig där i skjuthuset och lät mig förblöda. Jag skrek att jag ville till min familj men då sa dom ”men du ska ju dö nu”. Om jag inte hade förlorat allt mitt blod hade jag ställt mig upp och sprungit men jag var ju nästan död här.
Sen vaknade jag igen och vågar inte somna om, tänk om drömmen fortsätter ännu längre.

Jag minns verkligen ALLT i detalj, jag vet exakt hur det såg ut, vad mina vänner hade på sig och exakt alla känslor jag kände. Jag börjar nästan gråta när jag tänker på det för det känns som jag är där, har samma panikkänsla i kroppen. Det var för verkligt den här gången.

Det kanske inte betyder något alls men någon kanske har en liknande upplevelse eller bara är bra på att tyda drömmar.
Väldigt tacksam för svar !!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0
Svar till yesnomaybe [Gå till post]:
Om man googlar att dö i drömmar står det "I drömmar är döden en symbol för att något tar slut eller förändras. Men det är inte livet som tar slut utan något i livet. Om du drömmer att du dör så kan du fundera över om det är något i ditt liv som håller på att ta slut eller som du vill ska ta slut."

Jag brukar fortsätta drömma vidare på den dröm jag vaknar upp från på mornarna när jag snoozar.Tillägg av sandra111 2020-09-05 21:42

Och ja, jag har också drömt drömmar som känns verkliga. Drömde en natt att jag satt i köket och mitt i allt kände jag att jag hade en lös tand, nä mitt i allt var flera lösa.. sen bara föll alla ur munnen och jag ropade på mamma med alla mina tänder i handen.

20.12.2007 <3

Dobermann
Visningsbild
F Veteran 7 inlägg
1

Svar till sandra111 [Gå till post]:
Det där med tänderna har jag drömt flera gånger, så obehaglig känsla när man typ spottar ut dom i händerna!

Withz
Visningsbild
P Veteran 4 inlägg
1
"och nån skär ett stort snitt i mitt huvud med en kniv. (Har inget minne av vem det var som gjorde de)"
Svar till yesnomaybe [Gå till post]:
Säkert en kirurg."Sen skjutsade dom runt mig där i skjuthuset och lät mig förblöda."
Svar till yesnomaybe [Gå till post]:
Vi är mitt inne i en pandemi just nu, kanske var dåligt med personal?


"Jag skrek att jag ville till min familj men då sa dom ”men du ska ju dö nu”"
Svar till yesnomaybe [Gå till post]:
Okej det där går nog att göra en lex Maria-anmälan på.


"Det kanske inte betyder något alls men någon kanske har en liknande upplevelse eller bara är bra på att tyda drömmar."
Svar till yesnomaybe [Gå till post]:
Jag gissar på stress.

Forum » Mellan Himmel och Jord » Galna drömmar 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons