Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Färgade linser för att passa in?

Skapad av juliasanders, 2016-05-18 16:36 i Hamsterpaj

10 660
7 inlägg
1 poäng
juliasanders
Visningsbild
Kändis 66 inlägg
-2
Jag har mörk brunt hår med blåa ögon. Det finns ingen kändis som ser ut som mig, knappt någon i min omgivning heller, isf är hen inte snygg iaf. Det är sällsynt. Jag känner mig så lost..

Jag kan inte ändra på min ögonfärg, och jag vill heller inte se ut som ngt jag inte är. Jag kommer se svensk ut om jag färgar håret ljust, och jag vill inte se svensk ut, för det är inte jag enligt mig.

Jag har tänkt på att skaffa färgade linser, antingen gröna eller bruna. Bara för att passa in, nästan alla nu för tiden, iaf de som ser bra ut=alla = brunögda.

Jag tycker att alla blåögda är rätt fula faktiskt, förlåt att jag tycker så, men det är nog för att jag aldrig haft en blåögd förebild och för att jag själv är det.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 978 inlägg
1

Svar till juliasanders [Gå till post]:
Vad är det för fel på brunt hår och blå ögon? Personligen tycker jag det är en jättebra kombination.

Blå ögon till brunt hår, eller bruna ögon till ljust hår, jag har alltid gillat dem kombinationerna.

Det är iof väldigt mycket en smaksak, men personligen ser jag inget som helst fel med det, snarare tvärtom.

Even boys have something to say if you listen long enough

Pitiful_Mortal
Visningsbild
Hjälte 6 114 inlägg
2
Om du skulle må bättre av att skaffa färgade linser tycker jag att du ska göra det. Samtidigt tycker jag att du borde börja jobba på din självkänsla och att acceptera dig själv för den du är.

För övrigt finns det finns gott om kändisar med mörkt hår och blåa ögon, här är en lista med massor kvinnliga:
Anna Kendrick
Cobie Smulders
Courteney Cox
Emily Blunt
Emma Stone
Jennifer Lawrence
Katy Perry
Kristen Stewart
Lauren Graham
Liv Tyler
Maggie Gyllenhaal
Maisie Williams
Megan Fox
Milla Jovovich
Regina Spektor
Zooey Deschanel
Angelina Jolie
Mila Kunis

.. and that's the way the cookie crumbles.

Potatisbarn
Visningsbild
F 21 Kändis 7 inlägg
0
Bror same men jag svär, om du kollar på t.ex vilken färg folk injicerar i ögon (Folk gör de helt vrickat) så är det alltid blå, finns seriöst kliniker som BARA injicerar blå färg för det är så populärt. Bruna ögon är också fett snyggt men blå är mer unikt om man tittar internationellt, tror de va typ 8% eller något som har blå. Va ja har upplevt de i vardagen så har blå ögon setts som mest attraktiva osv å mörkt hår får dem ju verkligen att poppa om de e de man vill så god jul
Tuvza
Visningsbild
28 Hjälte 663 inlägg
0

Svar till juliasanders [Gå till post]:
Hoho! Det är klart att du kan skaffa linser om du känner för det, men om det bara handlar om att passa in finns det bättre saker att göra! Att ändra sitt utseende för någon annan är aldrig värt, det finns för många att försöka uppskattas av och den enda som spelar roll i längden är du.

Själv har jag rätt mörkt brunt hår och blåa ögon, och jag trivs jättebra i det. Jag tycker det blir fint med kontrast i ansiktet (tja, på min visningsbild har jag ju dragit ned den kontrasten, men det finns ibland!) och som pitiful nämnde så finns det massa snygga kändisar med mörkt hår och ljusa ögon.

När det gäller färgade linser kan det vara superkul att leka med för att testa olika intryck ens utseende kan ge, men samtidigt syns det ofta att det är linser, så om det bara handlar om att passa in kanske det inte är bästa vägen att gå. Ögonen förlorar ju dessutom sitt djup, vilket jag tror är något som många uppskattar i ögon (i alla fall jag).

Jag vet inte hur gammal du är och hur mycket du redan jobbat på det, men att bygga upp ett självförtroende kring ditt riktiga utseende är nog bättre att försöka. Sök upp snygga personer som du kan identifiera dig med om det behövs. Försök hitta positiva saker med dina ögon och till slut kanske du uppskattar dem massor!

Livet är en ångestfest!

Guud
Visningsbild
35 Göteborg Administratör 2 513 inlägg Online
0
Asgammal tråd väcks med spam.
Rensar och låser då ts har fått svar redan.

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow


Forum » Mellan Himmel och Jord » Hamsterpaj » Färgade linser för att passa in?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons