Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hjärtekrossad delux

Skapad av Hallonmys, 2020-05-18 00:48 i Mellan Himmel och Jord

2 125
6 inlägg
1 poäng
Hallonmys
Visningsbild
Veteran 10 inlägg
0
För några veckor sedan fick jag reda på att mitt ex hade skaffat en ny tjej (en vecka efter vi gjort slut). Hans nya tjej håller på att stalka mig överallt och försöker skapa bråk mellan oss (jätte konstigt eftersom jag inte känner tjejen , har aldrig sett henne irl och har aldrig pratat/skrivit med henne förut tills hon började skriva till mig och försöka starta bråk). Tror ingen kan fatta hur ont de gjorde när jag fick reda på att mitt ex hade träffat den tjejen som han sa att jag inte skulle oroa mig för, eftersom hon hade varit på honom under hela vårt förhållandet och jag var sååå sjukt orolig att han skulle börja gilla henne, jag hade till och med tagit upp de här med mitt ex under förhållandet och han hade bara sagt att hon var läskig och att hon stalkade honom (han snacka också skit om henne). När vi gjorde slut sa han att han verkligen älskade mig mest av allt, hur kan man då efter en vecka gå från en man älskar mest till en som man snackat skit om hela förhållandet. De här går verkligen inte in i min hjärna! Har någon varit med om samma eller fattar någon vad han håller på med!? (Ber om ursäkt för hur slarvigt jag skrivit).

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Lollsan
Visningsbild
F 24 Hjälte 132 inlägg
0

Svar till Hallonmys [Gå till post]:
Troligtvis är bara den här tjejen plåster på såren för ditt ex.
Hade jag varit du så hade jag blockat henne då det låter som att hon inte är helt hundra i skallen :)

No muggles

Guud
Visningsbild
35 Göteborg Administratör 2 510 inlägg Online
0

Svar till Hallonmys [Gå till post]:
Well, han ljuger helt klart hela tiden, kanske både för dig och henne (skulle förklara varför hon verkar så osäker precis som dig).
Han verkar vara en riktigt dålig människa, som man ska hålla sig lååååångt bort från och inte ta något han säger seriöst!

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

sandra111
Visningsbild
F 30 Hjälte 3 497 inlägg
0
Verkar ju lite som han vänstrat med henne :(
Om man älskar någon mest av allt så blir man inte tsm med en ny inom en vecka.. Låter konstigt.

Hur länge var ni tsm?

20.12.2007 <3

Hallonmys
Visningsbild
Veteran 10 inlägg
Trådskapare
0

Svar till sandra111 [Gå till post]:
Ca 1 år bara

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 977 inlägg
1
Det gör ont att se personen man älskat vara med någon annan, men helt ärligt verkar den här killen ändå inte vara mycket att ha. Det kanske är svårt att se det så nu, men jag hoppas att du kan se tillbaka på förhållandet när saker lugnat ned sig och inse att du egentligen inte gått minste om så mycket.

Att han går och blir tillsammans med personen han tidigare sagt att du inte ska vara orolig för säger en del om hurdan han är som person, och om han kan göra så mot dig kan han absolut göra det mot någon annan. Så ja, det suger att en person du varit tillsammans med visat sig inte gå att lita på, men hellre få reda på det efter ett år, än efter 10. Försök att lämna förhållandet bakom dig och skit i dramat den här tjejen försöker rota fram.

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Mellan Himmel och Jord » Hjärtekrossad delux

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons