Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Kissa i simhallen? kissa i duschen?

Skapad av MalinBerg, 2015-03-30 18:41 i Mellan Himmel och Jord

11 450
12 inlägg
1 poäng
MalinBerg
Visningsbild
F 24 Kändis 2 inlägg
-1
Hej, mitt namn är Malin. Jag brukar simma i simhallen en gång i veckan för träningens skull men ibland är jag där med vänner också. Jag är 16år men kissar fortfarande i simhallen när jag simmar. Jag blir kissnödig när jag är i vattnet och när jag väl börjat simma orkar jag inte gå upp igen bara för att kissa. När jag ser att ingen är nära brukar jag sluta simma när jag närmar mig en av kortsidorna och sedan kissar jag i baddräkten. Det är skönt att kissa i vattnet och kiss är ju rent! Jag brukar kissa i duschen hemma när jag duschar. Ibland kissar jag i duschen i simhallen innan jag ska bada. Jag har
även kissat i min bikini i min kompis pool förra sommaren när jag blev jättekissnödig.
Brukar ni kissa i simbassäng och pool? Kissar ni i duschen? Berätta gärna!
Mvh Malin

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

FantaaZtique
Visningsbild
P 24 Östersund Skrotlyftande Motormekare 2 031 inlägg
5
Forum image

/mute keinanen

sandra111
Visningsbild
F 29 Hjälte 3 497 inlägg
-2
Min mamma har alltid sagt till mig att man kan få urinvägsinfektioner genom att kissa under vattnet.
Och nej jag kissar inte i simhall/pool, äckligt.

20.12.2007 <3

Regnbagsfargad
Visningsbild
Kändis 19 inlägg
-2
Väldigt äckligt att kissa i offentliga pooler.
Trevligt för andra att simma runt och få kallsupar i ditt kiss. - Nä inte alls.
Regnbagsfargad
Visningsbild
Kändis 19 inlägg
0

Svar till FantaaZtique [Gå till post]:
Kissar dock aldrig i duschen.
Gjorde säkert det när jag var liten, men inte längre. Kissar innan jag duschar (eller efter), om jag känner behovet för att göra det.

Karlsson
Visningsbild
P 28 Arvika Kändis 499 inlägg
0
Fun fact: Det är tack vare de rövhål som pissar i polen som gör att badhus luktar så mycket "klor". När kväve tillförs av badare, främst genom att de urinerar i badvattnet, reagerar kvävet med det klorerade vattnet och bildar en gas - trikloramin - som kan ge astma och irriterande ögon. Att du måste duscha innan badet, är ett steg i att förhindra att för mycket trikloramin skapas.

Jag brukar inte pissa i poolen, men jag är i princip aldrig på badhus heller. I duschen tar jag mig friheten om det skulle bli akut, då jag ändå bor ensam och ingen annan påverkas av mina ageranden där. Skulle jag behöva lätta på trycket i en sjö, går jag upp och hittar ett träd, så bidrar jag inte till övergödning av vattnet och hjälper istället trädet växa.
MalinBerg
Visningsbild
F 24 Kändis 2 inlägg
Trådskapare
-2
Jag tycker inte det är särskilt äckligt men kan förstå vad ni menar. Men kiss är väldigt rent och jag kissar aldrig nära någon.. Det brukar inte va så mycket folk de tider jag simmar. Kisset kommer ju nästan försvinna, simbassängen är jättestor och vatten försvinner ju över kanten hela tiden och då antar jag att de fyller på med nytt också. Det finns medel i bassängen som renar.
Det är jätteskönt att kissa i bassängen! Ni borde testa! Jag tror inte det är farligt att kissa där Sandra, din mamma kanske sa så för att skrämma dig från att kissa där? Men jag vet inte. Jag förstår inte hur man skulle kunna få urinvägsinfektion av att kissa i bassängen. Tror ni det är farligt? Måste få veta!
PixarboY
Visningsbild
P 27 Hjälte 115 inlägg
3

Svar till MalinBerg [Gå till post]:
Tjenare Malin. Som simtränare tycker jag det du gör är fel. Många människor urinerar faktiskt i bassängerna, speciellt småbarnen som tycker det är okej, vilket det inte är.

När du/ni människor som pissar i bassängerna så måste vi använda mer klor, som Karlsson indirekt skrev. PH-värdet blir rubbat och fler kemikalier måste användas. Flera simhallar i Stockholms län är faktiskt underkända då det är allt fler människor som pissar i bassängerna rent av lathet då de inte bryr sig om människorna som simmar.

De som blir mest drabbade är småbarnen på 4-8 år som är mer känsliga än dem äldre barnen. Vissa barn får faktiskt röda ögon av allt klor under bara en lektion vilket är sorgligt.

I duscharna så brukar det bli en väldigt illaluktande doft. Vi som jobbar där måste då gå och göra rent, vilket ibland leder till att vissa lektioner blir underbemannade. Vi måste gå och göra rent, minst en gång i timmen, det är till och med ett krav.

Vi brukar uppmana alla föräldrar att duscha sina barn innan lektion, annars blir det så att barna inte blir insläppta pga av hälsoinspektion vill se framsteg på PH värdet i bassängerna samt renligheten på simhallen.

Det finns faktiskt toaletter på simhallar som är till för en sak.

Det du gör tycker jag är väldigt fel.

United we stand, divided we fall.

Tics
Visningsbild
F 24 Järfälla Kändis 504 inlägg
0
Jag tycker att det är äckligt att urinera i bassängerna eller duschen hemma. Tänk på att det inte är så trevligt för badgästerna. Tycker du själv att det är trevligt om du fick reda på att någon kissar i bassängen du är i?

Jag gör inte det,men jag kan inte heller påstå att jag aldrig gjort det. Det hände dock när jag var riktigt liten!
Guud
Visningsbild
34 Göteborg Administratör 2 499 inlägg Online
0
Gammal tråd som väcks om och om igen med skräp.
Rensar och låser!

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow


Forum » Mellan Himmel och Jord » Kissa i simhallen? kissa i duschen?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons