Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Självbild bra...men andras syn?

Skapad av Borttagen, 2019-10-30 22:02 i Mellan Himmel och Jord

1 811
2 inlägg
1 poäng
chappie
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
hej, jag har sen en lång tid tillbaka i mitt liv haft dessa väldigt negativa och obehagliga tankar/ och en känsla av extrem besvikelse där jag bara vill dra mig undan och sluta existera för omvärlden.

Jag skulle till affären för att köpa lite cola, där väl i kassan möter jag på en sjukt jobbig blick ifrån en kvinna, men en förvirrad och rädd blick, jag läste blicken som om att hon tror att jag är våldtäktsman, så jag höll mig på längre avstånd, (vilket jag alltid gör för att visa respekt till människan framför, "men folk frågar då om jag står i kön för att det är typ 2 meter emellan),

eftersom i mitt huvud kändes det som om att hon kände sig hotad av mig, när hon väl packade sina varor, så vart det min tur att betala, men hon stod så nära kortläsaren, det gjorde mig förbannad, personen i kassan ser ju också det, men istället hoppar över mig och tar nästa person bakom mig, väl där står en äldre dam med en kundvagn och krockar in i mig.


När jag väl ska hem igen, så står det några kvinnor precis utanför dörren där jag bor, som ger mig en blick som om att jag är värsta jävla människan i världen, och bara bör avlivas för att dom tror att jag är våldtäktsman och då går jag därifrån, och tänker för mig själv va i helvete, jag är så hatad så jag inte ens har rätt att få gå in i min egen bostad.

En annan gång mötte jag på några män med bakgrund ifrån typ Irak, Syrien, där deras blickar kändes som om att dom tror att jag är värsta nazist/rasist, men jag har inga såna åsikter.

Många fall där jag mött på människor som t,ex barnfamiljer, så känns det som om att föräldrarna stirrar rätt in i ögonen på mig så det nästan känns som mina ögon spricker och dom tror att jag är en pedofil.


Mitt syfte med detta inlägget: är att få fråga, varför tror många människor att dom är såna grymma människokännare och tror att dom har rätt bild av någon, fast dom har helt fel.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
1
"Varför tror många människor att dom är såna grymma människokännare och tror att dom har rätt bild av någon, fast dom har helt fel?"

Du har tagit bort ditt konto och jag tvivlar på att du kommer återkomma för att läsa mitt svar - men jag tänker i alla fall möta din frågeställning med en snarlik frågeställning. Tror du att du är en grym människokännare, eller finns det en möjlighet att du läst in för mycket i den här blicken du upplever att du möts av?

Gör inte du nu precis det du anklagar andra människor för att göra, fastän du argumenterar för att det inte alls behöver stämma?

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Mellan Himmel och Jord » Självbild bra...men andras syn?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons