Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Mens+simning

Skapad av tomatotomato, 2020-08-29 19:20 i Hälsa, kropp & pubertet

5 238
5 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
tomatotomato
Visningsbild
Veteran 4 inlägg
0
Hej!
Imorgon ska vi åka och simma med skolan, men problemet är att jag har mens, och kommer att ha det imorgon oxå. jag kan inte skippa skolan, för en ända skoldag är väldigt värdefull då jag går natur på gymnasiet. jag kan inte heller berätta för någon, inte ens hemma för mina föräldrar har gjort mens och pubertet till ett ämne som vi helt enkelt inte pratar om. och om vi gör det så blir det bara awkward. Detta har oxå satt spår i mig vilket betyder att jag absolut inte kan berätta för idh--läraren.
Vet någon vad men kan göra?

Jag hette tidigare 14159265358979

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0
Simma med skolan på en söndag? Eftersom du igår skrev att det skulle vara "imorgon" kanske det här svaret kommer lite sent - men kastar iväg ett svar ändå, utifall ni inte simmat än. Jag provade att googla lite snabbt och tydligen gå att simma med mens, om man ser till att föra in en ny tampong innan simningen och byter den direkt efter. Om det istället är mensvärk eller dylikt som gör simningen jobbig hjälper dock inte detta.


Här är texten och länken till vad jag hittade när jag googlade, om du hellre vill läsa det där.
Visa spoiler
"KAN JAG SIMMA NÄR JAG HAR MENS?

Ja! Fördelarna med tamponger märks tydligt om man vill träna när man har mens, särskilt om man vill simma. Du behöver inte vara orolig för att det läcker. Tampongen suger upp blodet redan i slidan.

Sätt in en ny tampong innan du badar så att du får ett så säkert skydd som möjligt. Blodet flödar lite hastigare när man tränar. Tänk på att byta tampongen direkt efter att du har simmat.
"
https://www.ob.se/kan-jag-simma-nar-jag-har-mens

Even boys have something to say if you listen long enough

tomatotomato
Visningsbild
Veteran 4 inlägg
Trådskapare
0

Svar till godis-apa [Gå till post]:
förlåt, ojdå... jag gick hela dagen igår och trodde att det var söndag. Nej, jag ska simma imorgon, inte idag hehehehh.
Tack för svaret! <3

Jag hette tidigare 14159265358979

MikeHardy
Visningsbild
P 34 Nyköping Hjälte 739 inlägg
1
Som sagt byt tampong precis innan och direkt efter. Det finns bakterier i vattnet, tampongen kommer suga upp lite vatten också. Så det är viktigt att byta efter!
sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0
Ja endera tampong eller så är det bara att säga att du mår illa och inte vill just simma av den anledningen. Men bara du får ta det lugn så blir det förhoppningsvis bättre så du ändå kan delta i annan undervisning

20.12.2007 <3


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Mens+simning

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons