Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Min polares föräldrar såg sjukt pinsamma sms som j

Skapad av Gummi123, 2019-01-06 13:56 i Sex & Sinne

1 958
3 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Gummi123
Visningsbild
Legend 2 inlägg
0
Okej... jag låg på natten och smsade med min polare och jag skrev vad jag hade gjort innan på dagen alltså runkat men jag skrev det väldigt ingående på vad jag gjort och det var saker som man verkligen inte vill att nån annan ska få reda på men..
När jag vakna upp idag så får jag reda på att hans föräldrar sett dom här smsen, och jag vettefan vad jag ska göra nu... detta är jävligt pinsamt och jag vet inte ens om jag vågar träffa dom mer och jag vill bara veta vad fan ni hade gjort!!!
Tack som fan om ni läser detta och svarar på vad ni har gjort
Sjukt pinsamt.....????

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

guessmyname
Visningsbild
F 30 Markaryd Hjälte 2 007 inlägg
0

Svar till Gummi123 [Gå till post]:
Skit händer, så lägg inte så mycket fokus på det. Lovar att det kommer bli en kul historia i framtiden.

robin söker ny sexpartner.

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0

Svar till Gummi123 [Gå till post]:
Nu vet jag inte det bakomliggande till detta, men så länge kompisen du skickade det till var med på noterna och varit delaktig i konversationen lär det vara lugnt. Så länge du inte tvingat in din kompis i den diskussionen genom att från ingenstans börja skicka snusk och skriva att du runkar har jag svårt att tro att föräldrarna skulle göra någonting av det hela.

Det lär vara lika obekvämt för föräldrarna som det är för dig, så låtsas om att det inte hänt och fortsätta leva ditt liv som vanligt.Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Livet » Sex & Sinne » Min polares föräldrar såg sjukt pinsamma sms som j

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons