Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Noise cancelling headphones

Skapad av TLTGja, 2020-01-30 19:30 i Elektronik & teknik

11 407
11 inlägg
2 poäng
TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0
Jag kommer troligen hamna i kontorslandskap.
Så jag kommer behöva en pokerkeps och noise cancelling headphones.
Jag hittade pokerkeps här: https://www.partykungen.se/pokerkeps-rosa.html

Men nu behöver jag verkligen ett par bra hörlurar.
Gärna under 5000kr.

Om någon vidare har koll på naturljudsapp, möjligen spellista med äkta naturljud, helst svensk vore jag även tacksam för det.

The leetest herperderper

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Toast
Visningsbild
P 31 Kalmar Entertainansvarigast 4 976 inlägg
0
Bose har nog bäst noise cancelling, där är det QC35 II som gäller. Om du vill prioritera ljudkvalitet tror jag att Sony ligger snäppet före då Bose tyvärr inte har några moderna codecs som aptxHD. Inte för att de har dåligt ljud för det, jag har ett par av första generationen som fortfarande är kanon.

Notera att aktiv brusreducering är, som namnet antyder, avsett att stänga ute ihållande monotona ljud. Vill du stänga ute röster så borde du kanske kolla efter hörlurar med bra traditionell ljudisolering. Men å andra sidan är det bara att höja volymen lite så hör man inte något annat ändå [cute]

๏̯͡๏)

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Toast [Gå till post]:
Jag har hört gott om Sony?

The leetest herperderper

Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 523 inlägg Online
1

Svar till TLTGja [Gå till post]:
Sexig keps, den kommer du säkert bli ihågkommen för på arbetsplatsen, blir en bra snackis på lunchrasten ;)

När det gäller noise cancelling så är väl i princip Bose och Sony de som jobbat längst och mest med det, vilket man föredrar är antagligen olika för olika personer, det bästa är väl att testa båda och se vilken som passar just dig och din budget.

Men som Toast säger så är det väl lite svårt att säga hur bra de just kommer fungera i ett kontorslandskap, de fungerar bäst i typ fordon med ett konstant brummande.

Kanske in-ears blåtandspluggar vore ett bättre alternativ för kontor?

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 981 inlägg
0
Jag äger ett par Sennheiser PXC 550 och skulle ändå säga att de är rätt bra på att reducera ljudet från röster. Man blir inte av med det helt, men det är enklare att fokusera på vad man gör även i en högljudd och pratig miljö. Jag hade inte köpt ett par likadana idag dock, mest pga att de fortfarande envisas om att ha micro-USB i dem för laddning istället för USB-C.

Even boys have something to say if you listen long enough

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
Trådskapare
0
Jag stör mig nästan mer på ljudet av en datorfläkt, eller det allmäna bruset i ett kontorslandskap.

Det är en fördel om man hör när folk tilltalar en direkt.

Men vad bör jag söka efter om jag vill ha total tysthet?
(Peltor för varma och tunga)

Tillägg av TLTGja 2020-01-31 13:59

Svar till Guud [Gå till post]:
Jag har redan lite av funktion jag söker i in-ears.
Så du har fullständigt rätt, de jag har är knappt optimerade för syftet heller.

Men det känns som om jag vill testa något nytt.


The leetest herperderper

michaelbarrett
Visningsbild
P 35 Veteran 1 inlägg
0
När det gäller att söka efter de bästa brusreducerande hörlurarna är det viktigt att hitta det som passar dina behov. Detta är inte alltid lätt, det finns många olika typer av hörlurar som finns på marknaden, och det finns många olika företag som gör dem. Det är viktigt att göra sökningar på nätet för att hitta de bästa brusreducerande hörlurarna för din specifika användning.


Sony WH-1000XM4

De bästa brusreducerande hörlurarna är ofta de som är bäst på marknaden, och det är Sony WH-1000XM4 ett bra exempel på detta. Detta företag gör några av de bästa hörlurarna på marknaden, och det är inte svårt att förstå varför. De har många olika produkter på marknaden, och för det mesta är de mycket högre kvalitet än andra märken.

Jabra Evolve

Detta är ett bra val för de som är ute efter en bra brusreducerande hörlur. Dessa hörlurar har ett bra ljud, och det är lätt att hitta de olika funktionerna som finns i dessa hörlurar. Dessa hörlurar har också ett bra pris, och det finns många olika företag som gör dem.


Sennheiser PXC 550

En av de bästa brusreducerande hörlurarna som finns på marknaden är Sennheiser PXC 550. Denna typ av hörlurar har flera olika funktioner som gör att de är en av de bästa brusreducerande hörlurarna som finns på marknaden. Denna typ av hörlurar har en ljudkvalitet som är mycket bättre än de flesta andra brusreducerande hörlurar som finns på marknaden. De har även en mikrofon som är mycket bra, och det finns många olika funktioner som gör det möjligt att anpassa ljudet till dina behov.
Hasse7
Visningsbild
P 32 Stammis 2 inlägg
0
Ett par populära alternativ är Bose 700 och Sony WH-1000XM4. I dessa hörlurar finns inte mindre än 11 nivåer av brusreducering för att hjälpa dig att på bästa sätt blockera ljud utifrån såväl vid resor som arbete i kontorslandskap. De har en bra ljudkvalitet och är bekväma att bära.

Om Sony WH-1000XM4: De är snarlika föregångaren XM3 på många sätt, vilket i min mening bara är positivt då XM3 sedan släpp varit bland de allra mest mångsidiga & pålitliga ANC-lurarna på marknaden.
lamme10
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
1

Svar till michaelbarrett [Gå till post]:
vilka brus reducerande hör lurar är bäst ?

Hakkepajirre
Visningsbild
P 28 Stammis 1 inlägg
0
Det finns flertal olika brus reducerande (eller noise cancellation som vissa kallar det)

Jag hade rekommenderat alla JBL's hörlurar faktiskt. Men det är också för att de passar mina öron bra. Du kanske har andra preferenser liksom.
Kolla också här om du vill ha en bredare blick och spara en peng.
https://jiroy.com/se/category/elektronik-teknik/ljud-bild/horlurar/default

Här är JBLS hemsida
https://www.jbl.se/home?gclid=CjwKCAjw9qiTBhBbEiwAp-GE0X7wLFMHn3rjYJRRAu-ro9SjeiIpgst1Qw76QzToRVMV41kVfcSFxhoCAeQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Forum » Fritid » Elektronik & teknik » Noise cancelling headphones

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons