Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Festresa med kusin eventuellt polare? tips?

Skapad av MackanBoY, lördag 17/2 12:31 i Alkohol, tobak & droger

2 211
1 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
MackanBoY
Visningsbild
P 18 Stammis 12 inlägg
0
Tjena! Jag är 18 min kusin är 19 och min polare är 20 snart. Grejen är att min kusin fråga om jag ville hänga med till ayai napa ( Cypern ) i sommar på en riktig festresa, tror de kommer bli riktigt jävla kul. Men tänkte fråga Flashback lite saker , en fråga är hur är fest hålor som ayai napa och typ magaluf som 18 åring? Bra drag och kul? Är så jävla taggad och glad för detta. Hur mycket kostar de ungefär att åka till ayai napa i en vecka ? Runt 5 k är det rimligt tro? Man kan ju få de billigt med paketpriserna vet jag för runt 3,6 k.

Sen med polaren. Har en polare som ja snackat med innan om att åka iväg. Han är riktigt skön och är 20 år, han är ursprungligen från Chile och kan svenskan rätt med men grymt skön snubbe. Bör jag ta med honom? Blir de inte stel stämning om de blir min kusin, han och eventuellt hans polare om vi inte känner varandra så bra så att säga. Tack i förhand! Ni får gärna tipsa om de olika fest ställena, vilket som är bäst i Europa! Tack tack!

De verkar som de flesta ungdomarna inte åker på såna här resor, de är lite skumt. Verkar dock jävligt roligt och ser i fram emot detta ;D

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Samhälle & vetenskap » Alkohol, tobak & droger » Festresa med kusin eventuellt polare? tips?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons