Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Berättade för polis att jag provat hasch

Skapad av lolasK, 2019-08-05 05:15 i Juridik & Ekonomi

4 087
5 inlägg
1 poäng
lolasK
Visningsbild
23 Veteran 3 inlägg
0
va ute med några vänner sent på kvällen och skulle dra till mcdonalds, påväg dit blev vi sökta av polis och dom frågade om vi provat droger då råkade jag nämna att jag provade hasch förra året.
tror ni det blir nåt brev i posten eller prick i register för att jag nämnde det?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Guud
Visningsbild
35 Göteborg Administratör 2 513 inlägg Online
0

Svar till lolasK [Gå till post]:
Tog dom ens dina personuppgifter?
Finns inget som ens heter "prick i registret", men om du menar att du skulle finnas i belastningsregistret så registreras bara alla domar som en person har dömts till men också om man mottagit ett strafföreläggande från åklagaren eller en ordningsbot direkt av polisen.

Testa hash är ett bötesbrott och jag tror ingen skulle försöka böta för det, du kan ju bara ta tillbaka ditt erkännande och de har noll att bevisa med. Det är bara massa pappersarbete för ingenting. Så nej du är säker.


I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

Mabe1406
Visningsbild
F 51 Veteran 2 inlägg
0

[svar:lolasK:4419011]

Hasch är en drog och som sagt du kan åka dit på. Om polis ser, kräver du ska lämna då du ex är påverkad. Även om du har drog på dig eller hemma i bostad. Att du använt drog förra året, som du sa till polis så lär de inte göra ngt. Däremot kan hasch sitta i länge i kroppen. Vid håranalys så kan man se hur länge sen du använde drogen mm. Men detta gör de enbart om de omhänderta dig, okey.
Så du kan va lugn, bada du inte fortsätter ta skiten.
Patrikp
Visningsbild
P 27 Karlskrona Hjälte 1 187 inlägg
1
Utomordentligt korkat att säga att du testat droger, men som ovan sagt; Du är säker, finns inget sätt att bevisa att du faktiskt har gjort det.

HareKrishnas gud sedan 2014


Forum » Samhälle & vetenskap » Juridik & Ekonomi » Berättade för polis att jag provat hasch

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons