Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Vad betyder detta märke på mitt brev?

Skapad av deknaslen, 2017-12-27 20:04 i Juridik & Ekonomi

5 767
7 inlägg
7 poäng
deknaslen
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Beställde en ficklampa av misstag inser jag nu som innehöll en taser i ifrån Kina som kom idag och på brevet sitter nu en gul lapp med texten "goods not fulfilling the conditions laid down in articles 28 and 29 of the treaty on the functioning of the European union". Någon mer som beställt från Kina och fått såna lappar på sina brev?
Jag visste inte att de var en taser i ficklampan utan trodde bara det var en vanlig ficklampa som var laddningsbar. Förvisso stod det self defense men det trodde jag var för att det var i alminuim. Jag har tidigare köpt andra saker ifrån kina men då har det varit småsaker och då har det aldrig varit någon sån lapp på.

Har försökt googla men inte blivit mer klok på det och läst på olika hemsidor så är det någon som vet vad som kommer hända nu?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 968 inlägg
0
Googlade lite och det första bästa jag hittade var det här:
http://onbusiness.cz/yellow-sticker-on-my-package-articles-28-and-29-of-the-treaty-2800

Verkar ha med tull och VAT att göra snarare än att det är en tazer i ditt paket.

Even boys have something to say if you listen long enough

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
4

Svar till deknaslen [Gå till post]:
Att du inte skulle ha vetat vad det var du beställde är det löjligaste jag hört. Vem fan beställer en vanlig ficklampa på nätet? Det finns säkert många här som till skillnad från dig är förmögna att både googla och läsa innantill, men förhoppningsvis ingen som är beredd att hjälpa någon som begår vapenbrott och ljuger folk rakt upp i ansiktet om det.

God fortsättning och hoppas att storebror tar dig.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

Withz
Visningsbild
Legend 264 inlägg
3

Svar till deknaslen [Gå till post]:
Posten noterar polisen, polisen sätter span på dig, du åker in i fängelse för vapensmuggel, du tappar tvålen i duschen, du kan inte gå på egna ben, du får rullstol, du börjar tänka om angående dina handlingar.

Ingen status


Forum » Samhälle & vetenskap » Juridik & Ekonomi » Vad betyder detta märke på mitt brev?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons