Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Fet flickvän, hur få henne att gå ner i vikt?

Skapad av hmstrpj, 2013-07-15 19:04 i Hälsa, kropp & pubertet

12 033
38 inlägg
43 poäng
Sex och blandat
hmstrpj
Visningsbild
P Hjälte 4 inlägg
Trådskapare
0
Nu kan jag efter att för några timmar sen hämtat träffat henne för första gången på ett halvår säga att jag inte märkt särskilt stor på hennes utseende. Hon kanske lagt på sig lite, men det märks bara på magen. Jag har inte sagt nåt till henne än, ville ju inte förstöra återseendet. Men jag märkte att hennes kondition blivit värre, hon flåsade liksom i trapporna mer än vanligt, och ville inte gå de få hundra metrarna till mig, utan tog taxi. Det får mig bara att ännu mer vilja säga till henne att hon verkligen måste gå ner.

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Ballwe
Visningsbild
F 28 Järfälla Hjälte 129 inlägg
0
Om ni blev tillsammans i 6an och hon lagt på sig efter det kan det ju bland annat vara "pubertetskilon" som de flesta tjejer får och inte bli av med sålänge det inte tränar flera gånger i veckan (förrän de självmant väljer att "försvinna". Men ja, om du nu tycker hon är en tjockis så säg det till henne.

Uppmana henne om att skippa läsken och chokladen och ta med henne ut på powerwalks, ta trapporna osv är väl en bra början.

my personality is who I am, my attitude depends on who you are.

Hallonpaj
Visningsbild
Hjälte 147 inlägg
-3

Svar till uZeus [Gå till post]:

men shit det finns folk med hjärnor här??????????? :ooooo

Ingen status

Echorren
Visningsbild
P 34 Tyresö Hjälte 518 inlägg
0
trollvarning?

ut å rasta henne?

människor - ett allas krig mot alla

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
1
Om man vill ändra på sin partner ska man byta! Visst det är kanske inte så nyttigt att vara överviktig...

Men du kan väl bara fråga sådär snällt om hon inte tycker hon äter lite onyttigt, att du tycker det syns på henne att hon blir lite rundare. Men du kan inte få henne att gå ner i vikt om hon inte själv är på det :)

20.12.2007 <3

Gatte
Visningsbild
P 26 Påarp Hjälte 109 inlägg
0

Svar till Unibet [Gå till post]:
LOL.

Eat shit ت

DevilsWar
Visningsbild
P 33 Järfälla Hjälte 1 254 inlägg
2
"älskling jag älskar dig och säger de inte för att vara elak, men att du gått upp i vikt så Mycket är inte bra för varken din kropp eller psyke, och det funkar inte att fortsätta så här..
Tänkte att vi kan gå ut på promenader och sluta med de mesta av onyttigheterna! Vi gör de tillsammans du och jag! "

Never give up, never back down!

Savannah
Visningsbild
F Hjälte 18 inlägg
0
Hon äter antagligen pga att hon mår dåligt, någon slags tröstätning, annars äter man väl inte sådär mycket .. Prata med henne, fråga hur hon mår, ni kanske kommer in på ämnet då? Hon kanske säger att hon tycker att det är jobbigt att gå upp i vikt. Om hon vill gå ner i vikt, gör det till något roligt som ett projekt, att laga nya nyttiga maträtter och träna tillsammans.

Var väldigt, väldigt noga med att betona att du tycker att hon alltid är vacker i dina ögon. Du vill inte att det ska utlösa en ätstörning för att hon börjar hata sin kropp. Ta det väldigt försiktigt och lycka till :)

Ingen status


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Fet flickvän, hur få henne att gå ner i vikt?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons