Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

För stor för min ålder

Skapad av Norulez, 2018-09-01 06:41 i Hälsa, kropp & pubertet

3 192
14 inlägg
-1 poäng
Sex och blandat
Norulez
Visningsbild
17 26 inlägg
0
Jag har ända sen jag var tio vart mycket större "därnere" än alla andra. Alla har sagt att det jämnar ut sig med tiden och att andra kommer ikapp. Den står inte utan hänger ner och blir inte så hård längre. Jag är dels orolig att jag har impotens
Jag är orolig att den fortsätter växa
Jag är orolig för massor.
Hur kommer tjejen reagera??

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Sibbe
Visningsbild
P 30 Helsingborg Hjälte 4 435 inlägg
0
Svar till Norulez [Gå till post]:
Du har den storleken du har, det är inte så mycket du kan göra något åt. Acceptera det och känn dig lyckligt lottad för det finns en drös med killar är ute som hellre hade varit i din sits, vad gäller storleken iallafall!

Tjejerna kommer reagera olika, men överlag så kommer nog de flesta uppskatta det.

Samma sak med en liten snopp, det går hem hos vissa tjejer, inte hos andra.

Har du impotensbekymmer så borde du uppsöka ungdomsmottagningen eller en urolog.
De får sådana frågor varje dag, och det känns alltid lite bättre att få ett svar från en professionell då de kan sin sak.

Jag har en bild på min presentation där man ser min snopp och den har inte blivit borttagen än.

Withz
Visningsbild
Stammis 264 inlägg
0

Svar till Norulez [Gå till post]:
Skryt lagom!

Nej men lite mer seriöst. Det kommer finnas tjejer som gillar det och tjejer som inte gillar det / blir rädda för det. Så är livet. Gillar du inte storleken / har problem i vardagen pga storleken så får du väl ta till kirurgiska metoder.

Ingen status

Norulez
Visningsbild
17 26 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Sibbe [Gå till post]:
Jo jag e bara rädd att det ska bli större. Den funkar som det e nu o blir iaf tillräckligt hård tror jag (oskuld) men den hänger rakt ner. o oavsett om den funkar så ere pinsamt på nåvis


Norulez
Visningsbild
17 26 inlägg
Trådskapare
0

[svar:Withz:4415623]
jag hade gärna skrutit för typ ett halvår sen. nu har jag tjej och e rädd haha. jag vet inte alls hur man gör med allt.
kenkoiii
Visningsbild
1 inlägg
-2
Om du är tjej förväntar vi oss den obligatoriska duckface-visningsbilden http://bouncingballsgame.com ; https://red-ball4.com
Norulez
Visningsbild
17 26 inlägg
Trådskapare
1

Svar till kenkoiii [Gå till post]:
Det e alltid kul o driva jag vet. Jag har fått skit ända sen ja va 10 så vad du än säger så e jag imun.

Norulez
Visningsbild
17 26 inlägg
Trådskapare
0
Tycker det e jonstigt att folk e jätteförstående när folk beklagar sig över allt annat men om man som jag har problem med att man e för stor så börjar folk bete sig konstigt.
SamstPaKorsord
Visningsbild
7 inlägg
0

Svar till Norulez [Gå till post]:
Även om det kanske inte är så kul när man själv är den som har problem tycker jag inte att det är jättekonstigt. Kuken är helt klart vad flest killar har komplex för, och då oftast att de fått för sig att den är för liten och de vill ha en som är större. Speciellt från porr, men även från popkultur som filmer/serier/musik får man ju lära sig att tjejer vill ha en riktig bamsing.

Nu är det inte riktigt samma sak, men tänk själv att du är fattig och så kommer någon och klagar över att de har för mycket pengar.

Hursomhelst så förstår jag att det kan kännas jättejobbigt, precis som med allt annat där man hamnar utanför medel, men i slutändan finns det inte så mycket att göra åt. Precis som när man är längre än medel så finns det både för och nackdelar; du kommer slå i huvudet där många andra kan gå rakt igenom, men å andra sidan kan du nå grejer på den översta hyllan!

Vimsig
Visningsbild
24 Stammis 4 inlägg
0

Svar till Norulez [Gå till post]:
Ovanligt tidigt att börja utvecklas vid 10 år. Kan säkert kännas förvirrande vid den åldern. Var stolt över den du är och hur du ser ut.

Norulez
Visningsbild
17 26 inlägg
Trådskapare
0

Svar till SamstPaKorsord [Gå till post]:
Jag vet inte vad jag ska svara. Jag förstår vad du menar. Jag vill bara nå högsta hyllan innan tjejen tar den med sig i flytten.

Norulez
Visningsbild
17 26 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Vimsig [Gå till post]:
Tack . Tyvörr har mina skolkamrater gjort det svårt att känna stolthet. Nu börjar det gå bättre men tjejen kommenterar ständigt hon med. Det e ju svårt att känna stolthet när inget funkar.

RedDevil
Visningsbild
P 20 4 inlägg
0

Svar till Norulez [Gå till post]:
Känner igen lite av det du skriver. Är också väldigt stor och det kan vara lite problematisk ibland. Blev kallad slangen i skolan bla. Men det är bara att gilla läget.


Forum » Ungdom » Hälsa, kropp & pubertet » För stor för min ålder

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons