Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gravid???

Skapad av pussgurka123, 2021-11-03 10:11 i Hälsa, kropp & pubertet

3 360
2 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
pussgurka123
Visningsbild
Veteran 13 inlägg
0
Hej, jag är jätte orolig.
Jag har fått symptom för graviditet, men också symptom för magkatarr.
När vi låg hade jag p-piller och killen kom aldrig i mig, har tagit två test och nu när jag tog det sista var det ett otroligt JÄTTE svagt streck. OTROLIGT svårt att se och jag vet ej om jag inbillar mig eller om jag ser ett svagt streck eller ej.
Jag har haft min mens sedan dess, men med mina övertänkande tankar så säger dem mig att jag är en av dem få som får regelbunden mens ändå.

Har otrolig panik och vet ej vad jag ska göra, tror ni det trots att jag haft p-piller och mens och att killen inte kom i mig att jag kan vara gravid ändå???

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 981 inlägg
1

Svar till pussgurka123 [Gå till post]:
Man kan bli gravid trots P-piller.
Man kan bli gravid trots att killen inte kommer i en.
Man kan ha blödningar trots att man är gravid.

Även om risken finns att man är gravid trots användning av P-piller, trots att killen inte kom i en, eller trots att man haft en blödning så är chansen rätt låg.

Nu har du inte gjort en av dessa, utan alla 3. Du har ätit P-piller, killen kom inte i dig och du haft din mens. Det känns spontant som att det ska mycket till för att du faktiskt ska vara gravid. Jag skulle sova tryggt om jag var du, men om du fortfarande är orolig kan du gå till UMO och göra ett graviditetstest där. De lär även kunna hjälpa dig att tyda ditt test.

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Gravid???

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons