Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

"Vaken" i sömnen

Skapad av Jesperw88, 2015-05-20 23:18 i Hälsa, kropp & pubertet

2 214
8 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Jesperw88
Visningsbild
Kändis 4 inlägg
0
Hej! Jag har ett problem. Ibland när jag sover så känner jag att jag är vaken fast jag sover på samma gång, svårt att förklara, och då måste man liksom slita sig från sömnen. Sedan somnar man om direkt och det händer igen, drygt ganska så obehagligt och det jag undrar är om någon vet vad det är eller om ni har haft det?

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

lok501
Visningsbild
P 24 Kändis 130 inlägg
1
Sleep paralysis?

Trust me, I'm an engineer in bf4.

Jesperw88
Visningsbild
Kändis 4 inlägg
Trådskapare
0

Svar till lok501 [Gå till post]:
Vad är det?

Ingen status

lok501
Visningsbild
P 24 Kändis 130 inlägg
0
Ett typ av läge mellan vaken och sovande då du inte kan röra dig förutom dina ögon typ. Har aldrig Upplevt det men folk påstår att de får hallucinationer bla I detta läge

Trust me, I'm an engineer in bf4.

skogasbajare
Visningsbild
P 32 Hjälte 683 inlägg
0
http://sv.wikipedia.org/wiki/Sömnparalys


Hatar skiten

Hej det är Albin, ska vi knulla?

grannalf
Visningsbild
F Kändis 41 inlägg
0

Svar till Jesperw88 [Gå till post]:
Jag upplever detta ofta mot morgonen eller om jag tar en nap under dagen. Då förekommer detta för mig. Troligtvis för att jag inte sover lika djupt. Sen när jag har mycket i mina tankar som vevar runt men jag ändå är trött så kan jag fastna i det tillståndet. Min kropp stängs av men mina tankar är fortfarande igång.

Som folk ovan länkat så är det fullkomligt normalt och absolut inget farligt. Det är bara sjukt läskigt när det väl händer.

Life is too short. Eat dessert first.

Didajosse
Visningsbild
F 28 Göteborg Hjälte 658 inlägg
0
Sömparalys. Jag har det från och till, men då också hypnogoga och hypnopompa hallucinationer. Det värsta är när jag vaknar och ser något. Det är inte som att se i syne, utan man känner verkligen närvaron från det man ser. Äckligast är att se människor. Såg mitt ex sitta på en stol en gång, och trodde det var på riktigt tills jag insåg att han låg bredvid mig. Problemet är att man inte "vaknar" upp direkt och slutar hallucinera, utan det stannar kvar och kan pågå ganska länge. I detta fallet vände han sig mot mig och sträckte fram handen.

Så.. var glad att det är såpass milt ändå :(

Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » "Vaken" i sömnen

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons