Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vill gå upp i vikt

Skapad av hassanjr, 2017-11-22 20:20 i Hälsa, kropp & pubertet

1 443
6 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
hassanjr
Visningsbild
16 2 inlägg
0
Hej jag ville fråga er hur man går upp i vikt. Är 172 cm lång och väger 52 kg
Om ni skulle tipsa mig skulle vara tacksam

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

sandra111
Visningsbild
F 25 Hjälte 3 395 inlägg
0

Svar till hassanjr [Gå till post]:
Bygga muskler är ett alternativ. Muskler väger mer än fett.
Hittade bra tips här med: http://www.umo.se/Kroppen/Vikt/Undervikt---att-ga-upp-i-vikt/

|20|12|2007| <3

hassanjr
Visningsbild
16 2 inlägg
Trådskapare
0

Svar till sandra111 [Gå till post]:
Tack för svaren

zYdrAlisK
Visningsbild
P 22 Legend 323 inlägg
0
Innan jag förklarar vill jag bara ha en sak klar; notera att vikt kan komma i olik form, t.ex. som muskler eller fett som leder till viktökning. I vilket fall antar jag att det är mitt emellan att bara gå upp i ''vanlig vikt''.

Du går upp i vikt genom att äta mer kalorier än vad du förbränner, 2 lätta saker som hjälpte mig i tidigare år att gå upp i vikt utan att lägga på mig massvis av fett är bananer och jordnötter, båda innehåller bra näring i inte allt för överdrivet stor mängd.

Annars om du är intresserad av andra mer specifika mål med vikten skulle jag rekommendera att stalka upp en dietists mejladress och dra iväg ett mejl, det yrket har en del dötid så de skulle inte förvåna ifall du fick ett bra svar därifrån.

Ingen status

Benim
Visningsbild
Stammis 3 inlägg
0
Jag "led" av samma problem som dig tidigare och det var rätt frustrerande.. Speciellt om man vill läsa saker på svenska så finns det knapphändig information. Så det jag gjorde var att jag läste artiklar och guider om att gå ner i vikt och sen gjorde det motsatta till vad dom rekommenderade :P

som tur är har vi en del träningsforum och sidor där det finns mycket matnyttigt, typ http://www.Flashback.org https://Startvikt.se http://www.Kolozzeum.com och http://www.Body.se är några favoriter.

Viktigast tror jag är att inte äta en jäkla massa skitmat, det misstaget tror jag många gör. Man börjar äta godis, pizzor, läsk osv. osv. Man stirrar sig blind på kalorier helt enkelt. Se till att äta oftare och lite större portioner än tidigare och samtidigt styrketränar du (beroende på ålder). DET tror jag är det perfekta receptet för att gå upp i vikt

pajjeeen77
Visningsbild
2 inlägg
0

Svar till hassanjr [Gå till post]:
Ät mycket kalorier + träna muskelträning.


Forum » Ungdom » Hälsa, kropp & pubertet » Vill gå upp i vikt

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons