Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Växer brösten fortfarande?

Skapad av Hallonmys, 2020-04-10 21:43 i Hälsa, kropp & pubertet

5 680
3 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Hallonmys
Visningsbild
Veteran 10 inlägg
0
Hej jag är en tjej på 15 snart 16 år, mina bröst har från ingenstans börjat göra jätte ont, de känns som jag har stora blåmärken inne i brösten och mina bröstvårtor är styva och gör ont så kan knappt använda bh. Vet någon vad de kan bero på? Och växer fortfarande brösten när man är 16? Kom in i puberteten ganska sent så de hade kanske inte varit omöjligt.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

MikeHardy
Visningsbild
P 34 Nyköping Hjälte 739 inlägg
0

Svar till Hallonmys [Gå till post]:
Låter som du fortfarande är i puberteten, öm i brösten i din ålder är inget ovanligt! En kvinnas kropp brukar ta ca 4-6 år att genomgå hela puberteten med allt som förändras :)

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0

Svar till Hallonmys [Gå till post]:
Ja och även menscykelns gång gör brösten och bröstvårtorna ömma. Tror t.o.m jag hade mer ömt i brösten som yngre än nu för tiden just strax före mensen och/eller vid ägglossning, så som jag också kände av ägglossning förut i magen/ryggen men inte nu längre.

20.12.2007 <3


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Växer brösten fortfarande?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons