Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Velavel p piller, hjälp

Skapad av yesnomaybe, 2021-04-15 16:57 i Hälsa, kropp & pubertet

7 465
4 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
yesnomaybe
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
1
O m någon tar Velavel mellanpiller svara gärna

Jag började ta dessa för ca 2 månader sen och har blödigt konstant och mycket sen dess. Min mensvärk har blivit värda och värre och har behövt spy ett antal gånger av smärtan, inget hjälper. Den jag började ta velavel har jag även mått så fruktansvärt dåligt, kan oftast inte ta mig upp ur sängen för jag mår så dåligt. Aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv, gråter ständigt och känns som jag aldrig kunna blir glad igen.
Min barnmorska sa att jag ska vänta i 3 månader för det är då kroppen börjar vänja sig med alla hormoner. Men är orolig att det inte alls kommer bli bättre. Så, har någon erfarenhet hur dessa piller har varit för er? Ska det vara såhär illa och kommer det att gå över?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0

Svar till yesnomaybe [Gå till post]:
Jag testade mini piller men gav upp ganska snabbt eftersom jag blödde konstant.
Men alla har olika biverkningar av olika hormoner. Så du har två val. Endera väntar du tills det gått 3 månader, alltså en månad till, eller så ber du om nåt annat. Själv passar p-ring mig bäst.

20.12.2007 <3

sweet-devil
Visningsbild
F Hjälte 2 524 inlägg
0

Svar till yesnomaybe [Gå till post]:
Började med mini piller för 10år sedan och blödde konstant första 2 månaderna och hade oregelbunden mens det året men efter det så har jag haft mens 0-2 gånger per år. :)
tumennmaate
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
Jag har ätit Yasmin i snart två år och är mer nöjd än jag var med mina förra piller. Jag gick inte upp i vikt, fick mindre acne och mår bättre än med de andra. De är tyvärr lite dyrare än många andra, men det ska ju vara mindre och skonsammare hormoner än i många andra.

Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Velavel p piller, hjälp

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons