Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gillar en tjej som har kille

Skapad av Szhweetie, 2018-05-13 22:09 i Kärlek & Relationer

1 341
6 inlägg
1 poäng
Szhweetie
Visningsbild
1 inlägg
0
Hej!

Jag har ett problem, för att göra detta så kortfattat som möjligt så ska jag gå direkt till sak.

Jag är en 18 årig kille som för ungefär 2 månader sedan började träffa en tjej på en UngdomsGrupp som är en gång i veckan. Jag tyckte hon såg bra ut och försökte lära känna henne bättre. Vi brukade gå ifrån resten av gruppen och chilla i någon soffa för att snacka och lära känna varrandra bättre. Jag fick veta sen att hon hade kille och berättade om deras förhållande. Ju fler veckor som gick ju mer närmare och bättre började vi komma varran. Jag fick veta att hon och hennes kille hade varit tillsammans i två år och att hon inte vet vad hon vill eftersom förhållandet är bra och ibland dåligt. Jag sa att hon skulle prata med sin kille och har gjort sedan ca 1 månad tillbaka men hon vågar inte ifall han skulle bli arg.

Iallafall.. Vi har kommit varrandra närmre och närmre och har fett kul tillsammans. Senaste månaden har vi börjat mysa med varrandra lite mer än kompisar men inte så extremt, (hålla hand, skeda, smek etc). Hon har sagt för ca 1 vecka sedan att hon vill ta en paus med sin kille eftersom hon anser att hon inte mår bra och inte känner att det är rätt men är somsagt rädd för att hennes familj och vänner som kommit hennes kille så nära och även killen kommer bli krossad ifall hon gör det.

Jag tycker hon är en jättefin tjej som har en awesome personlighet men även ser bra ut och så men vill verkligen inte och är ingen som vill sabba deras förhållande även fast det tydligen redan är det. Är det fel att vi kommer nära varrandra? Om hon hade haft en bra relation med sin kille hade hon aldrg myst eller kelat med någon annan. Hon har sagt att det hon och hennes kille har är egentiligen inte en relation eftersom hon känner mig bättre på 2 månader än vad hon känner sin kille hon varit med i 2 år. Vad ska jag göra tycker ni och hur ska jag hantera detta?

Tackar för alla svar och för att ni lagt tid att hjälpa mig i denna situationen stort!

kolla mitt inlägg behöver hjälp :)

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

biltema17
Visningsbild
P 27 41 inlägg
0
Go for it.
Då deras relation knakar så.
Hon kan ju inte göra som hennes kille vill, eller hennes föräldrar, hon måste göra som HON känner.
Det spelar ingen roll om familj och vänner säger: -Men han var ju så trevlig och snygg. Hon ska inte behöva leva så om hon tycker det känns fel.
Hon måste ju få gå efter HENNES hjärta!

Oroa er inte över att något ska gå fel eller så.
Enligt statistiken: 98 % av allt man oroar sig för inträffar inte ens, och de andra 2 procenten kan du inte göra något åt.

Satsa på henne!!!

Jag fick inte min bild på mig accepterad!?!

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 776 inlägg
1
Att man faller för någon som redan är i en relation med någon annan är inte alls ovanligt och de flesta har nog upplever det nog vid åtminstone några tillfällen under en livstid. Det kan vara klokt att försöka hantera sina känslor till någon med partner lite försiktigt.

Dels handlar det om att respektera både förhållandet och personerna i förhållandet, men jag är inte här för att leka moralpolis. Detta är inte den enda anledningen och det finns fler skäl till varför man i en sådan sits bör agera lite mer försiktigt.

Det finns några varningsklockor kring den här tjejen, eller snarare förhållandet du verkar eftertrakta. Det låter det inte som att den här tjejen har vad som krävs för att hålla ett förhållande igång riktigt än. Om hon inte upplever att hon törs prata med sin kille om vad hon upplever är dåligt i förhållandet, hur ska hon någonsin kunna arbeta för att hålla ett förhållande bra över en längre period? Hur ska hon senare, när ni stöter på problem i ert förhållande kunna lyfta dem? Det kanske bara är min tolkning, men hon känns aningen konflikträdd och i ett förhållande finns det vissa konflikter man måste klara av att ta. Det skulle vara väldigt intressant att veta hur hon ser på problemen i deras förhållande och speciellt hur hon ser att ansvarsfördelningen bakom dessa problem ser ut. Ser hon sig spela någon roll inom detta, eller är det mest killens fel? När problem uppstår inom ett förhållande är det väldigt sällan bara ena partens fel och att kommunicera vad man inte trivs med är en del av detta ansvar.

Det känns heller inte jättebra att hon under en tid då hon är tillsammans med en kille, bakom ryggen på denne skedar och myser med en annan. Om hon skulle visa sig vara beredd att gå ut ur sitt nuvarande förhållande för att vara tillsammans med dig istället, vad säger att hon inte gör precis samma sak igen?

Förhållanden handlar väldigt mycket om kommunikation, samt ömsesidig tillit och respekt. Jag ser problem i båda dessa kategorier. Jag säger inte att du ska klippa banden med henne och jag säger heller inte att du nödvändigtvis ska sluta drömma om att vara tillsammans med henne. Allt jag säger är att det kan vara klokt att tänka över saker och ting lite och inte rusa in med huvudet först.

Even boys have something to say if you listen long enough

biltema17
Visningsbild
P 27 41 inlägg
0

Svar till godis-apa [Gå till post]:
Du har helt rätt Godis-Apa
Men så får man tänka på att Han är 18, hon i ungefär samma ålder, och i den åldern så är man inte helt mogen, eller rättare sagt EERFAREN när det gäller relationer.
Jag har själv varit omogen (OERFAREN) och erfaren blir man med praktik.
Och det är praktik de skaffar sig nu.
Man växer med tiden! :-)

Jag fick inte min bild på mig accepterad!?!

guessmyname
Visningsbild
F 24 Markaryd Kändis 1 992 inlägg
0

Svar till Szhweetie [Gå till post]:
"men är somsagt rädd för att hennes familj och vänner som kommit hennes kille så nära"

Dem andra har kommit med rätt bra punkter så tänkte bara lägga min vikt vid just detta. Ingen förväntar sig att tonårskärlekar håller livet ut, så det behöver du verkligen inte bry dig om !

robin söker ny sexpartner.

BraSma
Visningsbild
P 26 Hjälte 3 475 inlägg
0
Valet är hennes. Vad det innebär är att du förser henne bara med en valmöjlighet, det moraliska dilemmat ligger hos henne.

Ingen status


Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Gillar en tjej som har kille

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons