Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hjälp! vem ska jag välja??

Skapad av Nobody1999, 2018-11-27 10:14 i Kärlek & Relationer

2 729
7 inlägg
8 poäng
Nobody1999
Visningsbild
Legend 5 inlägg
0
Hej,
Jag står inför ett svårt dilemma och jag vet inte vad jag ska göra. För typ 4 år sedan träffade jag en kille och vi blev tillsammans, än idag håller vi fortfarande på men vi har varit on-off flertal gånger och även när vi gjort slut har vi fortfarande sovit tillsammans osv. Trots att han sårat min fruktansvärt mycket så är han världens finaste människa och jag älskar honom, har dock kännt de senaste att nu räcker det, har liksom inte de behovet av att ha honom nära längre, kanske att känslorna försvunnit.

Hur som helst så träffade jag en annan kille för typ två veckor sedan, han är jätte snäll och kände direkt att detta är en kille jag kan få ett riktigt intresse för (har jätte svårt att bli intresserad av killar). Problemet med han var bara att han ville ha min bästa vän, men när hon träffade någon annan så började vi hålla på istället, är inte säker på hur ja ska tolka detta men han verkar tycka om mig på riktigt ändå.

I förrgår berättade jag för mitt ex att jag träffat denna killen och att jag ville fortsätta träffa honom, men när jag hade sagt det började han kasta sönder saker och slå sönder möbler, han blev så arg och ledsen, vilket jag förstår, men sen hotade han med att han skulle hoppa av en bro, att han skulle köpa alkohol o supa ner sig så han orkade med detta och att han inte hade vinterdäck på bilen. Han frågade hela tiden ”ska du kasta bort 4 år på en kille du känt i 2 veckor??” Och ärligt talat så vet jag inte. Han fick mig att få så mycket skuldkänslor och ånger över vad jag gjort, jag va säker på den nya killen innan ja träffade honom och han gjorde såhär..

Imorgon ska jag träffa mitt ex och han vill ha svar på vem jag väljer mellan han och den nya killen.. hur hade ni tänkt? Är ju fortfarande rädd att den nya killen bara tog mig för att min bästa kompis inte va intresserad, har pratat med honom och han nekar.
Är de värt att kasta bort 4 år på denna killen? Eller borde jag stanna med mitt ex trots att de inte är en sund relation? HJÄLP!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Nobody1999
Visningsbild
Legend 5 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Nobody1999 [Gå till post]:
Måste bara tillägga att ja också nånstans hoppas att ja o mitt ex hade haft chans o lösa de o bli tillsammans igen, men vi har provat måånga gånger och dw har aldrig funkat i längden.

f03
Visningsbild
F 20 Legend 10 inlägg
2Det låter som ditt ex försöker manipulera dig, bara för att du ska känna att det är han som bestämmer, vilket är riktigt fel. Vad jag vet så är det du som bestämmer och det är dina känslor, inte hans. Så gör det som känns rätt och inte det ditt ex vill, det är liksom ditt ex. Både han och du måste gå vidare från varandra. Ett tips är att ni slutar träffa varandra lika ofta och blickar framåt liksom, ni kommer aldrig vidare av att blicka bakåt och se vad som hänt. Och det här med att han sa att du slösade 4 år på 2 veckor e bara så jävla konstigt, vad vet han liksom, 2 veckor kan leda till 4 år de med. Så gör vad som k

BÄSTA NÅGONSIN

f03
Visningsbild
F 20 Legend 10 inlägg
1

Svar till f03 [Gå till post]:känns rätt

BÄSTA NÅGONSIN

guessmyname
Visningsbild
F 30 Markaryd Hjälte 2 007 inlägg
4

Svar till Nobody1999 [Gå till post]:
Du borde inte välja någon av dem.. men framför allt borde du inte välja ditt ex. Ta tid för dig själv istället och sök inte bekräftelse/acceptans i en partner.

4 år är ingenting och tycker ni att "vi har varit tillsammans 4 år och gör vi slut helt nu så har allt varit förgäves" så är ingen av er mogen nog för ett vuxet förhållande.

robin söker ny sexpartner.

roggbiv
Visningsbild
P 21 Legend 3 inlägg
1
han manipulerar dig genaom att ge dig skuld känslor
gothbunny
Visningsbild
Legend 2 inlägg
0
Du ska aldrig ta på dig skulden över hur en annan människa reagerar! Att han säger att han ska hoppa från en bro m.m är egoistiskt av honom på alla sätt, dessutom är det aldrig bra att stanna med någon som får såna där utbrott! Lämna honom oavsett vad som händer mellan dig och den nya killen, jag vet att det kan vara svårt men det är bara att göra!

Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Hjälp! vem ska jag välja??

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons