Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hur ska jag hitta en tjej för sex

Skapad av Baran, 2019-09-08 15:52 i Kärlek & Relationer

2 683
8 inlägg
3 poäng
Baran
Visningsbild
1 inlägg
-1
Hej, jag är en ung man som 23 år. Jag har mitt eget företag och jobbar i den nu. Jag är ny i Sverige. Och ni kommer antagligen att märka från det sätt som jag skriver????. Mitt problem är att jag är väldigt blyg. Jag gillar inte täta platser. Som nattklubb och stora evenemang. Så jag har inte sexvänner här i Sverige. Jag hittade ingen tjej. Det är väldigt konstigt här . jag försökte mycket i websidor, de bara ljuger och inte tjejer 99 procent av dem. . Kan någon ge mig typs om hur man hittar en tjej för sex. Detta är min första gång och jag är lite tveksam till att min första gång inte är lycklig.Jag vill att förhållandet ska vara konfidentiellt och seriöst. Rekommenderar någon mig en seriös webbplats eller på andra sätt (utom puben)????

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Fisk-pastej
Visningsbild
P 16 Veteran 103 inlägg
2

Svar till Baran [Gå till post]:
Prova match.com

Poofergang

BC84
Visningsbild
1 inlägg
0
Testa TikTok.
godis-apa
Visningsbild
P 27 Modereringsansvarig 3 931 inlägg
2
Du kommer inte hitta en magisk webbplats som enkelt löser det här åt dig. Du är en kille på internet och tyvärr är vi killar bra mycket vanligare än tjejerna, tjejer som i många fall blir raggade på till höger och vänster. Konkurrensen fruktansvärt hård och är man inte exceptionellt snygg, charmig, intressant eller rolig är det svårt att få till en diskussion som kan leda till mer. Eftersom många tjejer blir raggade på stup i kvarten tenderar de att svara mer drygt, då de från början antar att du vill precis samma sak som de flesta andra, dvs att ligga (vilket nu också verkar vara fallet).

Helt ärligt tror jag du bör hålla dig till verkligheten snarare än internet om du nu är seriös och vill hitta någonting. Du får jobba på självförtroendet, ta dig ut och göra sånt du annars kanske inte hade gjort - för konkurrensen på internet är stenhård.

Sen verkar du inte riktigt veta vad det är du vill ha, men det är en helt annan sak. Du kan inte säga att du letar efter engångsligg, men samtidigt prata om att du vill ha vad jag tolkar som ett lyckligt förhållande.

Even boys have something to say if you listen long enough

sandra111
Visningsbild
F 27 Hjälte 3 463 inlägg
0
Börja med någon kurs eller hobby, där kommer du träffa andra och så kan du ju bli vän med någon där och det kanske leder till sängen i bästa fall. Annars via nätet är det ju alltid bra att före man träffas också se varandra och prata med varandra genom videosamtal, typ via Skype, så ökar chanserna att personen är real.

20.12.2007 <3

DrBDE
Visningsbild
15 inlägg
0
Välkommen till Sverige.
Det finns inga genvägar till det perfekta ljudet.

Snabba lösningar på svåra problem


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Hur ska jag hitta en tjej för sex

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons