Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hur skaffar man en bästa vän

Skapad av knarkskalle, 2018-04-11 07:06 i Kärlek & Relationer

2 305
4 inlägg
0 poäng
knarkskalle
Visningsbild
31 Legend 1 inlägg
0
Sen jag var liten har jag aldrig haft en bästa vän. Jag har alltid avundats undermedvetet över att andra va bästisar. Inte överdrivet men asså jag önskade jag skulle hitta en.

Jag har fortfarande inte gjort det och jag vill ta tag i det.

Ideer?

Tillägg av knarkskalle 2018-04-11 07:07

Känner en hel del folk men ingen värdig alternativt intresserad att va min bästis

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

guessmyname
Visningsbild
F 30 Markaryd Hjälte 2 007 inlägg
0

Svar till knarkskalle [Gå till post]:
Det kommer när det kommer och är inget som kan tvingas fram.

robin söker ny sexpartner.

Salt
Visningsbild
P 32 Legend 5 inlägg
0
Svar till knarkskalle [Gå till post]:
Ett alternativ om inga nuvarande vänner känns som rätt material vore väl att ansluta sig till någon grupp med folk som delar ett gemensamt intresse med dig, vare sig det är något temporärt som en konstkurs på några veckor eller mer permanent som t.ex en biljardförening or what have you. Detta kan öka chanserna en aning skulle jag tro, men håller i grund och botten med ovanstående om att det knappast är något som kan tvingas fram.

Give a man a fire and he'll stay warm for the rest of the day. Set a man on fire and he'll stay warm for the rest of his life.

Opacue
Visningsbild
P Legend 2 inlägg
0
Ja jag säger som Salt här över, att det nog är bra att leta efter grupper med människor där man kan göra saker tillsammans. Man behöver ju träffa lite folk för att hitta dom man trivs bäst med :) Jag har flyttat till Västerås nyligen och har haft samma problem här, är i behov av bästis!(och vänner överlag såklart xD) Så jag kom att tänka på kyrkor. Där samlas ju mycket olika människor och dom har ofta ungdomsverksamheter och vissa annordnar ju innebandy och liknande aktiviteter. Så även om du är troende eller ej, så är ju faktiskt kyrkor ett tips :P

Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Hur skaffar man en bästa vän

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons