Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Träffat en tjej som jag känt i över 1 år för först

Skapad av anonymonline, 2018-05-30 17:46 i Kärlek & Relationer

3 173
10 inlägg
3 poäng
anonymonline
Visningsbild
P 24 Legend 5 inlägg
0
Så jag träffade denna tjej som jag känt nu i över 1 år (lärde känna hon genom en annan person som jag träffade på en mobilapp) hon bor ganska långt bort från där jag bor vilket är ungefär 4 timmar med tåg. Så vi hade bestämmt oss för att se en film på bio och jag betalade tågbiljett för att jag ska ta mig dit o hem dessutom så vi såg filmen o hade en riktigt trevlig helt enkelt. Vi har uppe ganska sent dom kvällerna och pratade om allt möjligt och sedan åkte jag hem. Tyckte de var tråkigt eftersom att hon var otroligt trevlig o jag kunde inte sluta tänka på hon. Nu dagen efter jag kommit hem så börjar hon nästan ignorera mig på snapchat och allt annat där jag ser att hon varit online. Och när jag frågar något så blir det dessa korta svar. Jag vet inte vad jag har gjort fel helt enkelt

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Volbeat
Visningsbild
F 28 Hjälte 213 inlägg
2

Svar till anonymonline [Gå till post]:
Det kan helt enkelt vara så att hon inte vågar säga att hon inte känner samma för dig som du gör för henne.
Tyvärr känner många att det är lättare att göra så än att bara säga att det inte kändes rätt.

Jag festar och har inte tid med dig just nu.

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0

Svar till anonymonline [Gå till post]:
lättast om du frågar henne

20.12.2007 <3

Withz
Visningsbild
Legend 264 inlägg
1

Svar till anonymonline [Gå till post]:
Har ni träffats irl tidigare? Eller var det här första gången?

Man målar oftast upp en egen bild utav en person man träffat online. Den bilden kanske inte riktigt vart som hon trodde när ni träffades irl. Tråkigt men sånt händer! Det bästa du kan göra nu är väl att fråga varför hon iggar dig. Hon borde prata klarspåk, gör hon inte det är hon ändå inget att ha. Så spill ingen tid på såna personligheter.

Ingen status

PsykelTjuv
Visningsbild
P 32 Hjälte 3 487 inlägg
0
Svar till anonymonline [Gå till post]:
Ge henne lite space och hör inte av dig på ett par dagar. Ge henne möjligheten att sakna dig och undra lite. Vet inte hurdan hon är men vissa är lite mer svårtillgängliga och kräver mer tålamod och långsammare tempo. Det kan bara vara så att hon känner sig osäker när er relation tagit en ny riktning.

Du kan som sandra också föra det på tal och belysa det, i stil med "Du verkar lite avståndstagande. Vad beror det på?" neutralt och nyfiket, inte som om hela din värld är förstörd.

Kan va också bara va så enkelt att hon inte kände att det klickade på det planet. Det är inte hela världen och inget du tar personligt. Bara skutta opp igen och ge sig hän. Den perfekta tjejen gillar dig tillbaka, easy as that. Svåra brudar är inget att spilla tid på, såvida man verkligen känner att det är rätt och det bara är en tröskel som behöver övervinnas.

Ingen status

anonymonline
Visningsbild
P 24 Legend 5 inlägg
Trådskapare
0
Tycker jag nog kan förklara lite mer nu. Vi träffades bara för första gången förra helgen och gick på bio. Hon har samma filmsmak som jag. Eftersom att jag bor 45 mil ifrån hon så stannade jag där över helgen. Vi stannade uppe riktigt sent den första kvällen och bara snackade om allt möjligt och hade roligt med lite brädspel som vi hittade.
Nu denna veckan så har hon börjat ignorera lite. Jag frågade hon varför och hons svar var bara att hon hade mycket denna vecka och göra och orkade helt enkelt inte. Sedan när jag ställer vissa frågor som tex. hur det gick i tävlingen i sporten som hon utövar så brukar hon ignorera (Vi skriver via snapchat). Har även under veckan frågat om hon vill prata på skype men det är alltid "orkar inte" eller "nej" och sedan idag frågade jag hon vad hon gjorde nästa vecka och hon frågade endast varför jag undrade och jag svarade om hon ville prata på skype nå gång då men de enda svaret jag fick var att jag tjatade så hemskt mycket om det
Volbeat
Visningsbild
F 28 Hjälte 213 inlägg
0

Svar till anonymonline [Gå till post]:
Ge henne lite space..
Med det menar jag att skriv inte alls på några dagar, sen skicka något lite low-key, sen, om hon svarar, svarar du utifrån det.
Var inte för på, det kan mycket väl vara så att hon har mycket för sig.

Svarar hon inte alls, kan det nog vara dags att släppa taget lite. Det är absolut inte värt att du ska må dåligt över detta. Du förtjänar bättre!

Jag festar och har inte tid med dig just nu.

anonymonline
Visningsbild
P 24 Legend 5 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Volbeat [Gå till post]:
Low key?
Vet inte riktigt vad jag ska skriva då eftersom jag inte riktigt vet vad som kan anses vara Low Key

Withz
Visningsbild
Legend 264 inlägg
0

Svar till anonymonline [Gå till post]:
Som sagt, vänta och se. Du gör bäst i att låta henne vara ifred när hon beter sig sådär. Hade hon varit intresserad utav dig så hade hon nog inte skjutit ifrån dig som hon verkar göra nu? Men och andra sidan så vet ju inte jag hur hennes livssituation ser ut, kanske är något som hänt som gjort att hon blivit dryg mot allmänheten. Oavsett vad gör du nog bäst i att låta det spela ut istället för att "jaga" hennes uppmärksamhet.

Ingen status

anonymonline
Visningsbild
P 24 Legend 5 inlägg
Trådskapare
0
Okej hon skrev nyss till mig från ingenstans att hon skulke på nån dejt på fredag. Mår jag dåligt? Ganska eftersom jag hade ju fått känslor för hon. Men är ganska van att detta händer. Den enda jag kan skylla på är väll mig själv helt enkelt

Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Träffat en tjej som jag känt i över 1 år för först

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons