Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Vad ska jag göra, hur tänker han som kille? hjälp!

Skapad av SaraForLife, 2015-05-17 12:16 i Kärlek & Relationer

2 729
13 inlägg
0 poäng
SaraForLife
Visningsbild
F 27 Hjälte 9 inlägg
0
Hej! Jag har ett litet problem i mitt huvud, jag hoppas ni kan ge lite tips och råd.

Jag tar det från början så att ni hänger med, för ett tag sen så började jag snacka med en kille via en sida på internet. Vi lärde känna varandra, snackade JÄTTE mycket i telefon osv. Vi skulle träffas men vi båda förstörde det, jag var i en jobbig/tuff situation i livet och han kunde inte riktigt hantera det. Jag blev för på och ja båda är överens om att det blev fel och båda bär ansvaret, vi har lagt detta bakom oss. Efter detta tappade vi kontakten. Saken var den att denna killen gjorde något med mig, jag kunde aldrig släppa honom, trots att han har sidor som tex. att han röker osv som jag tycker är jobbigt så kunde jag inte låta bli att ta upp kontakten igen.

Jag vill säga att jag älskar sex och under tiden vi pratade första gången så hade vi bl telefonsex och detta på bådas villkor, mitt intiativ.

Men iaf, för någon månad sen så återupptog jag smått kontakten med honom och ja vi snackade smått. Jag försökte att inte vara för på men ärlig. Jag sa att jag vill snacka på en annan nivå än sex för någonting gör att jag inte kan släppa dig: Men förr eller senare/om du inte vill något mer så vill jag ändå träffa dig och ha sex för du gör mig galen, jag måste få se hur du är.
Det hände inte så mycket efter det, vi snackade smått om att träffas, han föreslog att vi kunde ta en fika någon gång, sen blev det tyst.
För en vecka sen skrev jag till honom för jag var riktigt kåt, så vi bestämde för att träffas och ha sex, jag vill bara ha honom och jag skulle sova hos honom då jag bor en bit ifrån.

Jag vill också säga att jag visste att han var den han sa för jag hade träffat hans lillebror på ett läger några år innan.

När jag träffade honom insåg jag att där fanns känslor, detta kunde jag ju inte vara helt hundra på förrän jag träffat honom. Vi hade sex och det var jätte mysig, tyckte jag. Jag var ärlig och sa att jag gillade honom. Han kände såklart inte samma, han sa något i stil med att jag är en fin tjej men han känner inte så just nu.

Nu vet jag inte hur jag ska göra, jag vill fortfarande ha sex med honom för det var underbart men jag vet inte om jag borde utsätta mig för risken att mina känslor blir starkare för honom då. Å ena sidan, för att citera en replik från filmen förr eller senare exploderar jag, “Oh, I wouldn't mind, Hazel Grace. It would be a privilege to have my heart broken by you.”

Å andra sidan så kanske det bara blir pannkak av allt om hans känslor inte förändras och att jag börjar lura mig själv om vi har massa sex och tänker att det är en bekräftelse på att han visst känner något.

Ingen av oss har hört av sig sen vi skildes åt i Torsdags. Ska jag höra av mig, hur länge ska jag vänta innan jag gör av mig och vad ska jag så fall skriva? Ska jag skicka ett avslappnat snap med "tack för senast", något om sex eller "hur lyckas du fortfarande göra mig galen". Eller ska jag skriva på sms, fb, ska jag ringa och kall prata eller fråga om han vill att jag ska komma fler ggr?

Eller ska jag kämpa och stå emot känslan att jag vill skriva och se om han skriver först?

Hur tänker han tror ni? Tror ni det finns en chans för oss och hur gör jag för att öka chanserna utan att lägga ner hela mitt liv på det, det kan jag inte då går jag bara under om det misslyckas.

Som sagt, jag är lagom förvirrad just nu.
Hoppas texten är någorlunda läs och förståbar. Jag är tacksam för alla svar och tips utifrån olika perspektiv.
//Sara

I'm a handfull

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0
Svar till SaraForLife [Gå till post]:
http://artists.letssingit.com/norlie-and-kkv-lyrics-ingen-annan-ror-mig-som-du-31g3cg7


Why not leva så? Han gillar nog å ligga skulle jag tro. Å du lär nog tröttna på han (till slut om han inte besvarar dinna känslor tillräckligt eller börjar han besvara dem tillslut? ). Så varför inte liksom?

The leetest herperderper

Coolspot
Visningsbild
P 35 Kändis 2 inlägg
0

Svar till SaraForLife [Gå till post]:
Det finns bara en sak att göra och det är att visa att man är intresserad och sedan är det upp till den andra att visa om den känner lika. Sedan kan det hända att tiden inte är den rätta t.ex att den ena inte är redo för en relation och då kan man bara acceptera det och finnas där i bakgrunden så kommer den andre när det känns rätt. Man väljer den gyllene medelvägen dvs INTE ligger på för hårt och INTE drar sig undan helt.

myh
Visningsbild
F 30 Superdupersnygg sexpert 3 304 inlägg
-1
Det låter ju inte som att ni har en vidare stabil relation. Du kommer inte heller må bättre av att fortsätta träffa honom om hans känslor förblir oförändrade.
Släpp grabben, det är mitt råd.

Jag älskar doften av makt på morgonen.

rawwr
Visningsbild
F 28 Stockholm Hjälte 5 676 inlägg
0

Svar till SaraForLife [Gå till post]:
Ingen annan kan fatta det här beslutet än du.

Du har chansen att bryta eller gå in och ta vad du får och hoppas på det bästa. Egentligen handlar det nog mest om hur du känner, vad du har för tidigare erfarenheter och vad du vill ha ut av det. Går du med på hans villkor - så var redo att behöva trassla med dina egna känslor och förvänta dig inte mer än vad du får.

http://vet.hut.nu/?id=8

SupriseButtsex
Visningsbild
F 24 Helsingborg Kändis 66 inlägg
0
Om jag skulle vara i killens position skulle jag nog tycka att du var ganska irriterande. Om han nu skulle börja tycka om dig, eller helt enkelt kände för att ligga med dig skulle han ju visa antydan om det, åtminstone skriva till dig.

Kom då

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till SaraForLife [Gå till post]:
Skriv ``hur kan du fortfarande göra mig så galen´´ på facebook och se vad han svarar.

Varför måste allt va så freaking romantiskt? (visst har han inga känslor alls för dig så går de ju inte men om han gilar dig lite så varför inte liksom? FFS YOLO så varför inte ha roligt? )

The leetest herperderper

SaraForLife
Visningsbild
F 27 Hjälte 9 inlägg
Trådskapare
1

Svar till SupriseButtsex [Gå till post]:
Det hade han sagt till mig ändå, han är en av dom ärligaste människorna jag någonsin träffat, hade han inte velat träffa mig hade han sagt det. Men tack för svaret utifrån ditt perspektiv :)

I'm a handfull

SaraForLife
Visningsbild
F 27 Hjälte 9 inlägg
Trådskapare
0

Svar till SaraForLife [Gå till post]:
Jag har skrivit med honom kort idag, löst och jag känner mig nöjd. Han vill träffas igen och han tackade själv också för sist men jag började skriva så vi får se hur det går :)

Tack för alla svar och att ni delat med er av hur ni tänker :)

I'm a handfull

status
Visningsbild
F 27 Hjälte 518 inlägg
0

Svar till SaraForLife [Gå till post]:
Prata mer med honom, över telefon skulle jag säga är bäst om ni inte kan träffas i person, svårt att läsa av människor över sms. Sedan fråga varför han känner som han känner. Har varit i din situation, jag valde att släppa killen, men det var när jag insåg att det inte fanns någon chans alls att han skulle vilja ha ett förhållande med mig. Men om hans ovilja fortsätter, så försök inte pressa honom, då vill ni två olika saker och det är lika bra att gå vidare. Du kommer annars bara må dåligt, grubbla över varför han inte vill mer osv.
Känner du att du vill ge det lite mer tid, gör det, men känner du dig säker på att han inte kommer vilja något mer, släpp honom och gå vidare. Tips från en erfaren!

Potatis

SaraForLife
Visningsbild
F 27 Hjälte 9 inlägg
Trådskapare
0

Svar till status [Gå till post]:
Jag tänker lite så, jag tar det för vad det är just nu. Skulle mina känslor bli starkare och/eller hans oförändrade så får jag släppa honom men som det är just nu så vill jag ha kul och kan inte släppa honom helt så jag får ta det för vad det är just ni
U. Självklart utan att pressa honom :)

I'm a handfull

Didajosse
Visningsbild
F 28 Göteborg Hjälte 658 inlägg
0
Blir oftast bara bajs utav allt om man analyserar sådär mycket. Försök att inte tänka så mycket på det utan använd känslorna mer än hjärnan för att både agera och formulera dig. Ibland är det ok att inte låta ord och handlingar passera hjärnan. Förstår du hur jag menar? Bara go with the flow och ta det inte så dunderjätteseriöst. Jag antar att du övertänker det så mycket för att du är rädd för att det ska bli en stor grej som sårar dig? Well. Du gör det till en större grej än vad det behöver vara när du överanalyserar sådär. Det blir ju i sin tur mer att såra.

Hade jag varit du hade jag förberett mig mentalt på att bli hjärtekrossad och sedan bara släppt och kört på. Träffa honom igen. Gör vad du känner för. Antingen går det hur bra som helst och ni lever lyckliga i alla era dagar, eller så går det käpprätt åt helvete. Det fina i det hela är att det inte är så hemskt, om det går fel alltså, för då har du lärt dig något, du har blivit en starkare människa och du kan gå vidare i livet och göra det bättre nästa gång.
Trollman
Visningsbild
P 29 Hjälte 401 inlägg
0

Svar till SaraForLife [Gå till post]:
Ok..... ehm asså fråga han va han tycker ni ska göra och tänk inte för mycket på det gör annat under dagen så att du inte kan hålla 100% fokus på å tänka på det mår du bra av han va med han om du mår dåligt men ändå vill ha något sexuelt så kör på kk typ.

Låter mest som att du har tänkt för mycket på hur och vad du känner och inte har Känt på hur du känner, you get it?

Oh well GL

Bakom varje man döljer det sig en Status xD


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Vad ska jag göra, hur tänker han som kille? hjälp!

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons