Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vad ska jag göra?

Skapad av Hallonmys, 2020-04-10 13:57 i Kärlek & Relationer

3 711
5 inlägg
1 poäng
Hallonmys
Visningsbild
Stammis 10 inlägg
0
Hej, jag är en tjej på 16 år och har precis blivit dumpad av mitt ex pga att ”förhållanden inte var något för honom”. Vi sågs senast för ca 2 veckor sedan och då va allt super bra och allt va som vanligt, han sa fina saker som tex att jag var för bra för att vara sann och att han älskade mig mest av allt (vi hade sex då med). Sen har vi inte kunnat ses eftersom jag har varit upptagen och han har varit upptagen. För 5dagar sen skicka han ett sms som stod att han älskade mig mest av allt, dagarna efter de blev han jätte kall o skicka inget mer, jag blev då orolig och frågade om han ville ha något med mig att göra (jag är en övertänkare hehe) då skrev han kallt d klart. Men sen fortsatte han att visa låg profil. Sen i förrgår skrev jag att de kändes som han va trött på mig och att jag inte orkade om han inte visade samma intresse som jag visade i honom. Han skev då att han älskade mig mest på hela jorden men att han inte tyckte att ett förhållande passade honom och han ville inte ha något med mig att göra längre. Jag känner om man verkligen älskar någon så skulle man väll göra allt för att få de o funka eller är de bara jag?????

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Guud
Visningsbild
33 Göteborg Administratör 2 468 inlägg Online
1

Svar till Hallonmys [Gå till post]:
Hej!
Jag tycker det han gjort är uselt, och att man inte gör så. Men alla har rätt till sin egen tolkning av vad som gäller när man "älskar" någon. Och jag antar att hans tolkning av det inte riktigt är densamma som din tyvärr.

Men det låter mer som någon bortförklaring han slänger sig med. Även om vi inte direkt kan veta hur det egentligen ligger till. Det är tråkigt att sluta ett förhållande så abrupt och utan ordentliga svar, man får liksom inte ett riktigt avslut heller.
Det suger... Och är svårt att inte övertänka osv... :(

Bästa är väl att ta bort honom överallt och försöka glömma, hitta på andra saker att göra istället. Och aldrig prata mer igen, oavsett om han kommer på andra tankar och försöker skriva igen, eftersom han inte tyckte du var värd hans tid så är det inte mer än rätt att du gör samma sak.


Well, försök ha en trevlig påsk ändå!


I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

Hallonmys
Visningsbild
Stammis 10 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Guud [Gå till post]:
Tack så mycket för ditt svar, trevlig påsk!

sandra111
Visningsbild
F 28 Hjälte 3 497 inlägg
0
Glöm han och försök gå vidare! Värsta är att vänta på någon som själv är oklar. Om du väntar på att han ska vilja bli tsm igen hinner han hitta ny i samma veva och så står du där "jaha vad nu då"

Bättre att bli sårad EN gång och sen gå vidare än att du blir sårad två gånger, först nu och sen av att du väntat och han hittat någon annan.

20.12.2007 <3

DrBDE
Visningsbild
Stammis 15 inlägg
0
Låter som du behöver ge honom lite utrymme.

Snabba lösningar på svåra problem


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Vad ska jag göra?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons