Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det gör ont att röra vid ollonet

Skapad av Anonym, 2009-02-05 18:42 i Sex & Sinne

10 891
9 inlägg
3 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
3
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Hejsan!

Är en kille på 13 som undrar lite om det här med snoppen.

När jag rör ollonet känns det som det gör ont.
Är det normalt vid min ålder?

Varför åker inte min förhud bak ordentligt?
Det ända som händer är att det gör ont när typ halva ollonet sticker ut, och jag vågar inte försöka dra tillbaks det mer.


MVH Anonym

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Entrero
Visningsbild
P 33 Hjälte 1 538 inlägg 238 svar i S&S
0
Hejsan!

Att det gör ont att röra vid ollonet har att göra med att du inte får tillbaka huden tillräckligt.

Förr eller senare så drar sig förhuden tillbaka på de flesta killar och när det sker så rör ollonet hela tiden mot något, allt som oftast kallingarna och genom att hela tiden vidröras så härdas ollonet. Det vänjer sig vid ständig kontakt och tillslut tänker man inte på det och man får heller inte ont när man rör vid ollonet.

Ollonet i sig självt innehåller fruktansvärt många nervändar och då din förhud har skyddat det så kör det ont snarare än känns skönt då det inte är vant vid kontakten.
Du kan försöka med att använda hudcréme eller glidmedel när du onanerar och försiktigt röra vid ollonet så att du härdar det.

Gällande förhuden så kan det ha att göra med din ålder men även här kommer onanin in. Onanerar du så tänjer du huden och för eller senare så kommer du att kunna dra tillbaka förhuden.

MVH Magnus

Inget gör mig så smickrad som att bli kallad för syndare.

WoT_Freak
Visningsbild
P Tvärred Kändis 467 inlägg
0
Du kan råkat ut för olycka, men annars skulle jag lyssna på mannen nedanför dig
cower
Visningsbild
P 38 Lund Kändis 1 042 inlägg
0
Jag hade ungefär samma problem fast värre när jag var liten. Min förhud var så trång att jag bara kunde få fram toppen på ollonet. Vi gick till läkare och jag fick order om att dra förhuden lite längre bak varje dag tills jag kunde få fram hela ollonet. Förhuden hade börjat växa fast vi ollonet, så det var en ganska smärtsam process.

Jag råder dig att låta en läkare titta på det.

Om du får den så att du utan problem kan dra tillbaka förhuden så hela ollonet syns så gör det inget att den normalt täcker hela. Enda tillfället då mitt ollon tittar fram utan att jag drar bak förhuden är när jag har stånd, och då tittar bara lite fram av sig själv. Jag har inga problem med att ollonet är för känsligt, och har inte haft det sedan töjningsprocessen var färdig.
Snarare misstänker jag att onani och sex blir skönare pga att ollonet är känsligare. :)
Watashi-AnonDESU
Visningsbild
Hjälte 293 inlägg
0
hade typ samma grej för något år sen, jag drog tillbaka förhuden och det sved i en vecka, men sen kunde jag dra tillbaks helt, utan problem.
När jag hade dragit tillbaka huden såg det ut som om ollonet klistrat fast sig på huden(på stället jag inte kunde dra tillbaks på).

jag tycker att du ska försöka dra tillbaks den, gör det för ont kan du sluta.

Jag hette tidigare Kamikaze_tomaten

ak_snygg
Visningsbild
P 20 Kändis 116 inlägg
0
Hade typ samma grej!!! Men om det blir så ja att det ej att dra bak!!! så gå in på apoteket där finns nott som heter ACO sår tvätt! det är skit bra!!!
j0ck3
Visningsbild
P 27 Upplands Väsby Kändis 114 inlägg
0
Samma problem, typ 4-6 år sen eller nåt. Fick tillbaka den typ halvvägs och det gjorde ont. Men efter typ ett år så gick det som på räls.

Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Det gör ont att röra vid ollonet

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons