Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hängbröst?

Skapad av Anonym, 2012-06-12 19:01 i Sex & Sinne

4 039
7 inlägg
8 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Jag har hängiga bröst och jag tycker att de ser hemska ut, tycker killar att det är avtändande om en tjej har hängiga bröst? finns det något man kan göra så som inte är så hängiga?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

GlowNShow
Visningsbild
P 26 Kändis 142 inlägg 378 svar i S&S
0
Hejsan.

Jag skickar vidare denna frågan till forumet så får den disskuteras där. :)

Men för mitt egna svar också: Alla killar tycker olika, det är bara så det är, och att alla killar på denna jorden skulle tycka det va avtändande tror jag verkligen inte. Att dom hänger lite gör väll inget..? Det är ju bröst! :)

ManneN,MyteN,LegendeN^

millifjoris
Visningsbild
F 27 Södertälje Hjälte 1 199 inlägg
5
Beror väl på hur mycket dom hänger.. Om dom hänger för att dom är så stora/fylliga att dom inte kan hållas uppe.. Sure. Men är dom små/platta och hängiga.. Nej fy fan va fult det är rent ur sagt.

Det finns inget "T" i mitt namn :(

rivethead
Visningsbild
F 29 Helsingborg Legend 667 inlägg
0

Svar till Anonym [Gå till post]:
Att träna bröstmusklerna hjälper lite.

COOPER, YOU REMIND ME TODAY OF A SMALL MEXICAN CHIHUAHUA

rekans
Visningsbild
P Legend 3 inlägg
0
Det är absolut inga konstigheter, utan beror helt på person till person. Jag själv har varit med om tjejer som har haft både fasta och hängiga bröst, och seriöst, det är inget man bryr sig om.

Var stolt över den du är och strunta i hur dina bröst ser ut. Det är precis så många killar kan känna, dvs att den är för liten eller för stor.

Man ser helt enkelt ut som man gör. :-)
SheDevil
Visningsbild
29 Kristianstad Hjälte 5 978 inlägg
4
Vad jag har fått erfara genom åren är att killar bryr sig i regel inte om brösten är lite (eller mycket) hängiga. Hey, bröst är bröst. De flesta bröst är vackra, på sitt egna sätt. Dessutom gillar folk olika saker. Det finns rent av de som tänder mer på hängiga bröst än fasta.

Jag har själv aldrig haft särskilt fasta bröst, snarare tvärtom. Jag har tidigare haft stora bröst (DD)och de var hängiga redan då. Sen gick jag ner en väldigt massa i vikt och nu är de små(A-B) och ännu hängigare ;) Men min pojkvän älskar dem/mig hur mycket som helst i alla fall. Faktum är den enda som tycks ha problem med dem är jag själv.

Men ja, vad du kan göra. Jag har fått höra (av en sköterska hos en plastikkirurgklinik) att träning hjälper, så därför tränar jag mina bröstmuskler (bland annat) flitigt. Och sen finns det krämer som ska hjälpa huden att bli fastare, men hur pass väl det fungerar vet jag inte riktigt. Vissa påstår att det inte fungerar alls och andra säger att det fungerar skitbra.

-_-


Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Hängbröst?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons