Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hur ser ni på unga tjejer som gifter sig med pensi

Skapad av Ewald01, 2016-04-23 19:04 i Sex & Sinne

3 830
10 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Ewald01
Visningsbild
P Hjälte 362 inlägg
0
En känt exempel är Cathy Lugner (född som Caterine Schmitz) som har gift sig med den kände byggmästaren och företagaren Richard Lugner. Hon är 26 år gammal medan att han är 83 år gammal.
Tror ni verkligen att det är kärlek mellan dem? Eller är det bara makt och pengar som räknas när en 26 år gammal tjej gifter sig med en 83 år gammal kille?

Han, Richard, är också kanidat inför presidentvalet i Österrike i morgon.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Ewald01
Visningsbild
P Hjälte 362 inlägg
Trådskapare
0
Här t.ex. Richard och Cathy Lugner vid en presskonferens. Lugner vill bli förbundspresidet!

http://www.youtube.com/watch?v=CZUoFI4J3y8
snelponihest
Visningsbild
F 27 Borås Hjälte 2 098 inlägg
0

Svar till Ewald01 [Gå till post]:
Jag tror att det är väldigt individuellt. I vissa fall, så visst det kan säkert vara jakten på pengar och eventuellt makt. Men jag tror också att det finns kärlek inblandat i andra fall. Kärlek finns i alla åldrar och kön, kärlek är till för alla!

Mitt liv är en fest och du är inte bjuden.

Ewald01
Visningsbild
P Hjälte 362 inlägg
Trådskapare
0

Svar till snelponihest [Gå till post]:
Ja, en viss åldersskillnad är okej. Men om man som 26-åring gifter sig med en gubbe som är 83 så vet man kanske att det inte är evigt om man tänker på hur gammalt folket i regel blir.

Hos Lugner var det så att främst tjejen ville gifta sig. Varför vill just en 26-årig tjej GIFTA sig med en 83-årig man.

Jokk
Visningsbild
31 Hjälte 9 867 inlägg
1

Svar till Ewald01 [Gå till post]:
Pengarna?
Hade jag gjort i alla fall.

flizan

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0
Rent spontant ser jag det lite som en omoralisk investering. Så länge det handlar om vuxna, samtyckande människor, så länge båda parterna är med på det får de väl göra vad de vill, men jag skulle gissa på att det mer ofta än sällan handlar om annat är kärlek.

Han får spendera sina sista dagar med en ung söt tjej och hon får ett bekvämt liv. Folk kan titta snett på det och man skulle väl kunna dra paralleller till prostitution, men helt ärligt bryr jag mig inte.

Så länge det inte är någon som blir vilseledd eller utnyttjad, låt dem hålla på.

Even boys have something to say if you listen long enough

Miffo_i_Skogen
Visningsbild
P 33 Hällefors Hjälte 2 418 inlägg
0
Kärlek vetifan alltså. Tror mestadels på någon fetisch eller pengar.

Ingen status

VenomX
Visningsbild
P Gävle Kändis 52 inlägg
0
Är det att den ena är 25 och den andra 50 så är väl chansen god att det bara är lite gammal hederlig åldersöverskridande kärlek, men 25 och 85??

Nja, fördomsfull som jag är så förutsätter jag nog nästan golddigger där tills motsatsen har bevisats, faktiskt. Jag håller absolut sinnet öppet för att jag kan bli motbevisad i enskilda fall, men jag tror de fallen mer är undantagen som bekräftar regeln än tvärtom. Tvivlar ju på att chansen att samma 25-åring hade fallit pladask för en hemlös utfattig 85-åring som bor i en kartong i en gränd är särskilt hög.

Sen kan jag ju tillägga att jag ser faktiskt inget FEL med såna förhållanden heller. Om både tjejen och gubbstrutten får ut nåt av det och båda är nöjda med arrangemanget så är det väl deras sak liksom. Men det känns svårt att tänka sig att arvet inte skulle spela in öht för den yngres del.

Den som söker, han letar

SkalmanOnDrugs
Visningsbild
P 34 Göteborg Hjälte 2 758 inlägg
0
Såklart det inte har något med kärlek att göra. Människor är biologiskt programmerade att attraheras av individer av fertil ålder, dvs inte 83-åringar. Detta är ur ett evolutionärt perspektiv inte naturligt någonstans. Däremot så gynnar båda parterna på detta på andra sätt vilket är varför det förekommer. Han får ligga med en 26-åring och hon får massa pengar. Det här med att kärleken är blind är inget mer än naivt önsketänkande.

Du måste konstruera ytterligare pyloner

nuu
Visningsbild
Kändis 61 inlägg
0


Generellt är det ju som du beskriver men det är många människor som lever utanför den ramen. Är kärlek mellan homosexuella naivt önsketänkande? Tar vi äldre män och unga kvinnor så är ju ofta män fertila hela livet till skillnad från kvinnor. Yngre män kanske dras till äldre kvinnor eftersom de kanske utstrålar erfarenhet?
Döm aldrig ut andra människors kärlek, du är ju inte personen i fråga så hur ska du veta?

Forum » Livet » Sex & Sinne » Hur ser ni på unga tjejer som gifter sig med pensi

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons