Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jag är kille och hetero jag skäms vill vara asexue

Skapad av Hetero, 2014-08-26 08:31 i Sex & Sinne

2 147
8 inlägg
7 poäng
Sex och blandat
Hetero
Visningsbild
Kändis 2 inlägg
-9
Hej jag är en kille på 17 år som har ett stort problem det är att jag blir attraherad utav personer med motsatt kön jag har läggningen hetero och det skäms jag för jättemycket(:.

vill istället vara asexuell eller bli attraherad utav personer med samma kön hur ska jag göra som det är nu så är jag populär bland tjejerna och har säkert 4-5 tjejer som vill ha mig och ännu fler vill mysa/kramas med mig(:.

Vad ska jag göra och vilket är bäst leva homosexuellt eller asexuellt liv för vill inte vara hetero det är ju så onormalt att vara hetero

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
15

Svar till Hetero [Gå till post]:
Worst troll in the history of trolling

The leetest herperderper

Classy
Visningsbild
25 Kändis 35 inlägg
0
Så säg mig, du attraheras av det motsatta könet men vill egentligen inte göra det? Utan du vill istället vara asexuell eller homosexuell? Och du skäms över din läggning?..

Paramore

Hetero
Visningsbild
Kändis 2 inlägg
Trådskapare
-1

Svar till Classy [Gå till post]:
ja jag attraheras utav det motsatta könet nåt jag inte vill göra önskar verkligen inget annat än att vara asexuell eller homosexuell

Upplever en stor skam över att vara hetero vill ju inte ha en fitta i ansiktet en vacker dag eller en brud som klänger på mig med sina stora bröst (:

Som det är nu så vågar jag knappt gå ut för det kan ju bli så att en tjej flirtar med mig gör allt jag kan för att undvika kvinnor

Cec
Visningsbild
F 29 Hjälte 8 inlägg
0
Svar till Hetro:

Du ska veta att det är okej att vara hetro, samhället ser inte ner på dig eller dömmer dig för det. Alla föds vi olika, och det är inget du ska behöver skämmas för! Samhället har också blivit mer tolerant med åren, så jag upprepar: du behöver inte skämmas för att du är hetro. Ibland måste man bara komma på ett sätt att acceptera den man är. Lycka till!

How does a moment last forever?

Classy
Visningsbild
25 Kändis 35 inlägg
0
Det bästa du kan göra, eller vad jag skulle ha gjort är nog att säga direkt till alla tjejer som är intresserade av dig, Jag är inte intresserad. Eller om du till och med vågar säga- Jag är homosexuell. Hur du nu vill göra.
Det är i alla fall vad jag skulle ha gjort ;)
Men lycka till! :)

Paramore

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 981 inlägg
2

Svar till Hetero [Gå till post]:
Jag tvivlar på att det motsatta könet är så extremt attraherat till dig att du behöver oroa dig för klängiga tjejer som vill trycka sin fitta i ansiktet på dig. Tyvärr är världen inte sådan, så du har ingenting att frukta.

Bästa sättet att bli bög på skulle nog vara att försöka föra en vettig konversation med motståndarna i det senaste CoD-spelet. Jag har testat detta och utöver det att du kommer bli konstant kallad bög så kommer du få reda på en hel del om din mammas sexliv. Tydligen älskar hon att ligga med tonåringar, samt folk med många X i sitt användarnamn.Even boys have something to say if you listen long enough

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till Hetero [Gå till post]:
Du behöver nog trimma lite på dinna trolling skills :-) But they're improving :-)

The leetest herperderper


Forum » Livet » Sex & Sinne » Jag är kille och hetero jag skäms vill vara asexue

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons