Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jockiboi?

Skapad av marita43, tisdag 5/2 10:27 i Sex & Sinne

1 558
4 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
marita43
Visningsbild
F 34 2 inlägg
0
Hej alla ni här på hamsterpaj! Mitt barn som är 7 år har nyligen upptäckt youtube och jag brukar gå in på ipaden för att se vad hon har kollat på. Men för någon vecka sen såg att hon har tittat på en del Jocke och Jonna videos. Jag kollade upp mer om dem eftersom jag inte visste vilka det var. Men då visade det sig att det är Jockiboi och hans 'fru'...Han är väl inte så lämplig för en 7åring? De har ju för övrigt gjort porrvidoes och sånt... Känns inte superbra plus att de svär en del...Vad ska jag göra? Förbjuda henne från att kolla på dom? Men som hon kommer följa det...

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 856 inlägg
0
Vill du begränsa innehåll finns ju alltid Apples föräldrakontroll
https://support.apple.com/sv-se/HT201304

Annars är youtube rätt duktiga på att åldersbegränsa mer vuxet innehåll, så att det krävs inloggning till ett konto med ålder satt över 18 år för att komma åt det.

Even boys have something to say if you listen long enough

f03
Visningsbild
F 15 10 inlägg
0

Svar till marita43 [Gå till post]:


Då vill jag bar berätta för dig att Joakim har förändrats, men jag säger inte att en 7 åring ska se på dom, för det gör min syster och hon tror att allt handlar om dom typ så det rekomenderar jag inte. Men du som vuxen borde förstå att han har förändrats och att han är en bra människa. Den där "porr videon" var för de första inte ens meningen att den skulle komma ut, och han har försökt få bort hur mycket som helst, men det går inte, så va ska han göra? Precis.

BÄSTA NÅGONSIN

Karlsson
Visningsbild
P 24 Arvika Legend 499 inlägg
0
Jockiboi-idioten är dåligt inflytade på vem som helst. Bäst att censurera bort den tönten så dina barn blir normala.

Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Jockiboi?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons