Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kåthet och snuskgubbar.

Skapad av TLTGja, 2019-08-11 11:03 i Sex & Sinne

3 303
4 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
TLTGja
Visningsbild
P 23 Legend 4 089 inlägg
0
Jag känner ibland när jag är kåt och inte onanerat på en 2 veckor att jag inte har något konsekvenstänk eller inre kritiker.

Blir för det mesta och enligt de flesta rätt rolig och energisk att umgås med.
Men jag är obekväm med att känna attraktion till andra, jag kan beviserligen bli charmig, och är aldrig klängande när jag är kåt, som när jag onanerar varannan dag.

Vad jag väll försöker komma fram till är att jag onanerar för att jag är olycklig och osocial och försöker övertala mig att studier är viktigare än relationer, vilket jag intelektuellt delvis anser då jag aldrig lyckas finna balans, men emotionellt och i längre perspektiv vet jag att det är falskt och att jag värdesätter relationer, med rätt människor, rätt människor jag enbart träffar om jag har min initativtagningsförmåga.

Men tack för forumet, nu skall jag återvända till plugget.
En sak i taget, så kanske man lyckas bilda en stabil grund en vacker dag.

The leetest herperderper

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Guud
Visningsbild
32 Göteborg Administratör 2 401 inlägg Online
1
Svar till TLTGja [Gå till post]:
Well, om vi helt bortser från triviala könsdrifter så ser jag ett mindre problem.
Att du så gärna vill att studierna är viktigare än relationer kanske bara är ett flyktbeteende från något du tycker är jobbigt. Vi har en tendens till att ta enklaste vägen från punkt A till B.
Samma gäller "rätt" människor, detta kanske också bara är ett flyktbeteende för att undvika situationer du finner är speciellt jobbiga att hamna i och kanske något du bör jobba med för att kunna acceptera mer människor. En acceptans som verkligen inte faller alla naturligt utan kan ta tid att forma. Men som kanske skulle göra dig lyckligare i längden.

Om du stöter på ett problem i dina studier som du inte finner en snabb lösning på, så fortsätter du väl ändå tills du löser det, varför inte applicera det även på det sociala livet istället för att ta en enkla vägen och bara undvika "fel" människor?

Kan som slutord också säga att när man väl slutar skolan och blir äldre så blir saker bara svårare eftersom man inte utsätts för lika mycket människor längre. Så passa på medans du fortfarande har tid att nätverka mer, för det blir inte lättare +30 kan jag lova.


I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

TLTGja
Visningsbild
P 23 Legend 4 089 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Guud [Gå till post]:
Jag vet ärligen inte vad jag anser vara fel människor, men jag tror att det är främst de som inte lyssnar på andra och deras åsikter, som anser att diskutera och skämta sig fram till jämbörlig förståelse, inte samma åsikt, utan en förståelse att väldigt få saker i världen är fel, men däremot mer eller mindre bra och fördelar/nakdelar med detta, helt enkelt självinikt.

Sen föredrar jag väll intelligenta människor, även om händiga och trevliga människor är possitiva så vill jag bara umgås med intelligenta, eller snälla /goda människor.

Vilket blir paradoxalt när jag anser att snällhet/godhet är subjektiva.
Men i grunden vill jag bara umgås med människor som vill andra gott, och förstår att de därmed även gör sig själva gott, igenom att umgås med andra som även de vill andra gott.

TLDR:
Är jag för ointelligent för att umgås med intelligenta människor, eller är jag för intelligent och ser ointelligensen och bristerna i precis alla?

För ingen människa är utan brister, och det viktigaste blir ju då en villja att acceptera ens brister och överväga nackdelarna mot fördelarna.
Vissa finner tillockmed vissa av dessa brister charmiga.

Min främsta brist är väll min böjelse för distraktion och översexuallitet, vilket jag tror det finns vissa som kan finna trevliga, men jag själv känner inte mig ha tid till sex.

Så slutsatsen är väll: Älska dig själv, och umgås med andra, och var inte allt för kritisk och rädd?

Jag älskar personligen mig själv mer om jag gör det jag gillar än att vända burgare på mcdonalds, så jag prioriterar nog mina tentor en tid framöver.

The leetest herperderper

DrBDE
Visningsbild
15 inlägg
0
Runka på! Godspeed O7

Snabba lösningar på svåra problem


Forum » Livet » Sex & Sinne » Kåthet och snuskgubbar.

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons